Georgetown University (GU) - HCS Academy (HCS)

AVANCERET FAGLIGE KVALIFIKATIONER (APQ) IN GLOBAL BUSINESS LEDERSKAB og internationale forbindelser

Georgetown University (GU) har udviklet et specielt designet Advanced Management Programme, hvilket fører til en Advanced Professional Kvalifikation (APQ) i Global Business Leadership og Internationale Relationer. Dette program stammer fra en tidligere initiativ fra HCS på Global Immersion Programme, som blev lanceret af minister Heng Swee Keat i november 2013. Dette APQ til formål at støtte Singapores SkillsFuture dagsorden og økonomiske fremskridt som Singapore flytter til den næste fase af udviklingen i retning af en avanceret økonomi og rummeligt samfund.

Det APQ programmet er også første af sin art er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder i Singapore og internationalt. HCS Academy er faktisk privilegeret at have GU som værdsat partner. I overensstemmelse med SkillsFuture s fremstød, det APQ repræsenterer en grænse program, der indeholder følgende i forfølgelsen af ​​kapacitetsudvikling og produktivitetsvækst i virksomheder:

 • Refleksiv tænkning proces;
 • Proaktiv tankegang orientering;
 • Tilegnelse af færdigheder sæt og viden i globaliseringen af ​​erhvervslivet;
 • Redesign og transformation af virksomheder og kultur;
 • Produkt innovation; og
 • Udvidelse af markederne via internationalisering.

Den APQ foregår på engelsk med simultantolkning i kinesisk af professionelle tolke. Undervisningsmaterialer er på engelsk og kinesisk. Deltagerne vil blive vurderet på grundlag af deres respektive holds capstone projekter.

HVORFOR APQ I GLOBAL BUSINESS LEDERSKAB og internationale relationer?

Hvilken slags karriere går dette APQ program forberede dig til?

Dette APQ giver deltagerne mulighed for at tilegne nyeste viden og indsigt i erhvervslivet discipliner og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at vurdere, udnytte og trives på regionale og globale forretningsmuligheder. Den er velegnet til deltagere, der allerede er i eller stræber efter at deltage i det globale erhvervsklima og udfordring.

Hvem vil have gavn af dette program?

Det APQ program vil hjælpe PME'er, virksomhedernes og virksomhedsledere, såvel som virksomhedsejere identificere muligheder og udfordringer i at drive forretning i andre lande for bedre at kunne konkurrere i dagens globale økonomi. Georgetown University ekspertise og netværk, kombineret med sin styrke i international business strategi, ledelse, politiske beslutningsproces, internationale relationer, og lederskab, gøre programmet helt exceptionel. Georgetown University har udviklet en læseplan, der fokuserer på de begreber, teknikker, værktøjer og emner er mest relevante for topledere, der har særlige interesser i den globale virksomhed. Hvilken slags karriere betyder APQ programmet forberede dig til?

Dette APQ giver deltagerne mulighed for at tilegne nyeste viden og indsigt i erhvervslivet discipliner og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at vurdere, udnytte og trives på regionale og globale forretningsmuligheder. Den er velegnet til deltagere, der allerede er i eller stræber efter at deltage i det globale erhvervsklima og udfordring.

AKKREDITERING

Kan du fortælle mig mere om Georgetown University og dets McDonough School of Business? Etableret i 1789, Georgetown er nationens ældste katolske og Jesuit universitet. Georgetown blev grundlagt på de jesuitiske principper om lighed, respekt og cura personalis eller uddannelse af det hele menneske, og de samme værdier definerer skole i dag.

Georgetown tværfaglige tilgang til global forretning og international politik opstod med handel og diplomati Studies programmer pioner af School of udenrigstjenesten i den tidlige del af det tyvende århundrede. I en tid hvor handelshøjskoler koncentrerede næsten udelukkende på indenlandske handel, Georgetown indså, at erhvervslivet blev stadig mere global. Fra sin begyndelse, har Georgetown University McDonough School of Business stadighed styrket sin innovative tilgang til lederuddannelse. Mere end et årti siden, skolen indført internationale residencies og integrative kurser som centrale elementer i dens Executive MBA-programmer.

I dag er McDonough School of Business kendt verden over for sine styrker i strategi, international business, global logistik og finansiere McDonough School of Business er blevet rangeret nr 3 i USA og nr 17 verden over for sine lederuddannelse Skræddersyede programmer af Financial Times i 2014. Georgetown McDonough Executive Education blev også opkaldt No. 1 i USA for sine internationale programmer. International business school undersøgelser har rangeret universitetet foran adskillige respekterede konkurrenter, herunder Harvard, INSEAD, Wharton, University of Oxford: Said, Kellogg, og MIT.

National og international akkreditering:

Mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse og AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business)

Nationale eller internationale placering i hjemlandet:

 • Georgetown University # 20 (US News & World Report)
 • McDonough School of Business
 • Global Executive MBA # 12 (Economist - Global Rankings)
 • Executive MBA # 14 (Economist - US Rankings)
 • Full Time MBA # 23 (US News & World Report)
 • Part-Time MBA # 11 (US News & World Report)

Adgangskriterier & SIGT DATOER

Hvad er de generelle adgangskrav?

Disse er de generelle adgangskrav til optagelse i APQ programmet: - En god bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer (Kandidater med HR WSQ Professional Diploma / Specialist Diploma er støtteberettigede. Andre kvalifikationer vil blive behandlet fra sag til sag, med forbehold af HCS Academy Studienævn og Georgetown University godkendelse).

 • Relevant erhvervserfaring - Kompetenceudvikling på engelsk eller kinesisk

UNDERVISNING FAKULTET / læringsform / PÆDAGOGIK

Hvilken form har undervisningen tage?

Vægt på praktiske færdigheder og viden Acquisition (pracademisk ')

Programmet vil fokusere på færdigheder beherskelse og udvikle en tankegang til stadighed stræbe efter at opnå større ekspertise gennem anvendelse af viden, anvendelse og oplevelse. Anvendelsen af ​​færdigheder vil blive dækket under gruppe projekter, og casestudier baseret på virkelige forretningsmæssige udfordringer.

Rammerne og uddannelsesplaner program vil gøre det muligt for deltagerne at: a) Udforsk forretningsmæssige udfordringer og transformation b) Undersøg "bedste praksis" og anvende dem i den globale sammenhæng. c) Byg kompetencer til at identificere følsomme og konkurrencesituationer. d) Vurdere og gennemføre globale ekspansion strategier.

Hvem vil være at undervise i programmet?

Programmet består af 200 timers kursus undervisning og projektarbejde vil blive ledet af prominente fakultet medlemmer fra Georgetown University McDonough School of Business og School of udenrigstjenestens. Akademisk direktør for APQ programmet er professor Marc L. Busch.

Hvad er tidsplanen ud?

Kurset vil blive gennemført over 4 vilkår i 3 steder, som illustreret nedenfor:

Placering Term Eksempel

1. Indtag 2015

 • Singapore Term 1, 13-18 April
 • Singapore Term 2, 01-06 Juni
 • Kina Term 3, 24 til 26 august
 • Washington DC Term 4, 16-24 november

2. Indtagelse 2016

 • Singapore Term 1 7 - 12 Mar 2016
 • Singapore Term 2, 20 - 25 jun 2016
 • Kina Term 3, 22 til 24 August 2016
 • Washington DC, USA Term 4, 14 - 20 Nov 2016

Hvad sker der, hvis en deltager ikke kan gennemføre programmet?

Generelt skal alle deltagere følge indtagelsen kohorten. HCS Academy Studienævn og Georgetown University McDonough School of Business vil overveje særlige tilfælde af udsættelse fra sag til sag.

Vil der være en graduering ceremoni?

Ja. Der vil være en graduering ceremoni i Georgetown University, Washington DC, USA

Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
8 måneder
Fuldtid
Price
60,000 SGD
plus moms
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date