Det nye italienske kulinariske program, der er organiseret i to uddannelsesenheder, er det perfekte kursus, hvis du er på udkig efter en rigtig fuld nedsænkning i den italienske mad og en komplet studieoplevelse for at blive en professionel kok af italiensk køkken.

Det italienske kulinariske program er et langsigtet / etårigt kursus. Fra det grundlæggende går det op til det avancerede niveau og tilbyder en fuld og professionel italiensk mad

Udformet til at tilbyde en oplevelse af det italienske køkken, vil de kunne deltage i trænings- og demonstrationsundervisning samt rejse på tværs af Italien ledsaget af ALMA-lærere og besøge de vigtigste italienske fødevarekvaliteter, mad

Dette er et master kursus af italiensk køkken designet til internationale studerende: en mulighed for at leve det italienske køkken fra et privilegeret synspunkt, lære de bedste avancerede teknikker med ALMA kokketræner, arbejde med fremragende råmateriale under træningslæsninger og møde den største italienske Kokke, opdager og smager de typiske regionale produkter i løbet af udflugterne og besøger producenter omkring den italienske Food Valley.

Det italienske kulinariske program (Enhed I og Enhed II) er akkrediteret af Region Emilia Romagna og udsteder certifikater, der anerkendes over hele Europa.

PROGRAMSTRUKTUR

ENHED I - START FRA GRUNNLEDNINGERNE

3 måneder og halvt

Programmerne starter med det grundlæggende, kombinerer lektioner i ALMA lokaler og felture rundt om i Italien, til en første tilgang med den italienske mad og kulinariske teknikker. Ingen tidligere erfaring i catering verden er påkrævet. Enheden slutter jeg med en endelig vurdering af hver elevs vej til at verificere de erhvervede færdigheder.

I slutningen af ​​Enheden I vil du blive udstedt Attestbeviset "Fundamentals of Italian Cuisine -products

ENHED II - FLYGNING TIL DET FORANSTÅEDE NIVEAU

4 måneders boligfase på ALMA-lokaler op til 4 måneders praktikophold i italienske restauranter.

Kurset er designet til at give internationale studerende ikke kun teoretisk og praktisk træning i avanceret italiensk køkken, men en omfattende italiensk oplevelse. Kombinationen af ​​italiensk kulinarisk kultur, sprog, historie, vin og felture sammen med den faglige uddannelse i en af ​​de øverste Italienske restauranter er en perfekt måde at lære at blive en ægte professionel af italiensk køkken.

ALMA forbeholder sig ret til at indrømme studerende direkte i enhed II afhængigt af tidligere erfaring: CV og motiveringsbrev er påkrævet.

SLUTGIVNING

  • Professionelt Diplom "Kok af italiensk køkken - Avanceret niveau"
  • Erhvervsbevis for "Operatore alla Produzione Pasti - Level EQF 4"

rytl

ry8k

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra ALMA - The International School of Italian Cuisine »

Senest opdateret May 11, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist

ALMA Cuisine courses - Advanced

ALMA Cuisine courses - Foundation