ACCA Professional Level

GMIT Galway Campus

GMIT tilbyder en række regnskabs-programmer fra tekniker niveau igennem til post-graduate niveau, og nu giver dig chancen for at fuldføre ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) finaler her i GMIT. ACCA er anerkendt som den største og hurtigst voksende globale faglige bogføring krop med 571.000 studerende og medlemmer i 170 lande. ACCA Irland har over 20.000 studerende og medlemmer.

The School of Business i GMIT har en lang tradition for at levere høj kvalitet regnskabs kandidater siden 1973. Vores dygtige faglærere er fokuseret på elevernes udvikling og progression. Vores undervisere er højt kvalificerede revisorer med stor forelæsninger erfaring, der forstår kravet om erhvervsmæssig undersøgelse, da de fungerer som eksaminatorer, undervisere, markører og moderatorer til den professionelle regnskabs Bodi.

Program Structure


Følgende moduler vil blive tilbudt:

  • P1: Professionel Revisor
  • P2: Corporate Reporting
  • P3: Business Analysis
  • P6: Avanceret Beskatning
  • P7: Avanceret Revision og Assurance

Notice Institute


Hvert kursus udbydes på betingelse af tilstrækkelige tilmeldinger og instituttet forbeholder sig ret til at aflyse eller afbryde ethvert kursus på grund af lave tilmeldinger eller af andre grunde skønnes tilstrækkeligt ved instituttet.

yderligere information


Dette er en fuld tid Level 9 award. Fuldtids studerende på dette program kan være berettiget til at modtage SU. Programmer til at fuldføre enkeltfag vil også blive undersøgt.

Adgangskrav


Studerende, der tidligere har gennemført, eller er undtaget fra, ACCA Fundamental Level eksamener er berettiget til at ansøge om dette program.

Det påhviler alle studerende at tilmelde sig eksamen selvstændigt med ACCA. Eleverne skal også henvende sig direkte til ACCA for eventuelle undtagelser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
9 måneder
Fuldtid
Price
5,500 EUR
- EU-studerende; £ 10.000 ikke-EU-studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date