Read the Official Description

1

Vores Accounting Kurser spænder fra Begynder til Advanced niveau og er rettet mod personer, der arbejder eller ønsker at arbejde i en rolle, der kræver Bogføring færdigheder.

Kensington og Chelsea College er akkrediteret af Association of Accounting Teknikere (AAT) at levere sine kvalifikationer inden for regnskabsvæsen. AAT er en faglig kvalifikation og medlemskab krop. Dens kvalifikationer giver de studerende praktiske færdigheder til at arbejde i en række økonomi og regnskab job. Mennesker med AAT kvalifikationer gå på arbejde på alle niveauer og i alle sektorer af økonomien med nogle kører deres egne regnskabsmæssige praksis.

Kun AAT Godkendte kursusudbydere får lov til at levere den AAT Regnskab Kvalifikation og de skal først gå gennem en streng kontrol proces. Vi er glade for at kunne tilbyde AAT Accounting Kvalifikation. Vores undervisere bringe et væld af viden og ekspertise i uddannelse bogføring studerende. Jane Scott Paul, AAT Chief Executive sagde: »Enhver virksomhed har behov veluddannede finans personale og en AAT kvalifikation demonstrerer til en potentiel arbejdsgiver, at du har evnerne til at gøre jobbet. Opnåelse en anerkendt bogføring kvalifikation med AAT er det første skridt til en professionel finansiering karriere. « Den AAT niveau 2 kursus dækker en række grundlæggende regnskabspraksis og teknikker fra koster samt dobbelt bogholderi bogholderi til edb-regnskabssystem. Kurset vil også give dig praktisk og teoretisk forståelse af systemer i den moderne arbejdsplads. AAT niveau 2 består af 5 papirer (Basic Regnskab 1, Basic Regnskab 2, Basic Costing, edb Regnskab og arbejde effektivt i Regnskab og Finansiering) og vellykket afslutning vil du blive tildelt AAT Certificate i Regnskab.

Kursusoversigt

Den AAT niveau 2 kursus dækker en række grundlæggende regnskabspraksis og teknikker fra koster samt dobbelt bogholderi bogholderi til edb-regnskabssystem. Kurset vil også give dig praktisk og teoretisk forståelse af systemer i den moderne arbejdsplads. AAT niveau 2 består af 5 papirer (Basic Regnskab 1, Basic Regnskab 2, Basic Costing, edb Regnskab og arbejde effektivt i Regnskab & Finans) og vellykket afslutning vil du blive tildelt AAT Certificate i Regnskab.

Bemærk venligst alle elever indskriver på AAT kurser er påkrævet har AAT student medlemskab koster £ 82 (plus £ 38 engangsbeløb entré). Registrering som studerende medlem med AAT vil tillade dig at:

  • Undersøgelse med din udbyder uddannelse (KCC) Sit AAT vurderinger adgang et væld af ressourcer til at hjælpe med dine studier og karriereforløb. Vi anbefaler, at du registrerer med AAT, så snart du tilmelder dig for at undgå forsinkelser i at tage dine vurderinger.
  • Campus: Kensington Centre
  • Times: Forskellige
Program taught in:
Engelsk

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Jan. 2020
Duration
Price
633 GBP
Fuld gebyr £ 633
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date