AAS i kulinarisk kunst
Hudson County Community College
Nøgleinformation
Vælg placering
Campus placering
Jersey City, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
USD 149 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* pr. kredit for beboere $ 298,00 pr. Kredit for ikke-bosiddende; $ 440,00 pr. Kredit for international eller uden for staten
Introduktion
Dette uddannelse giver omfattende to-årig træning i kulinarisk kunst, der forbereder de studerende til restaurant- og foodservicepositioner på niveau niveau som kokke, stationskokke, sous-kokke, bagere og restaurantledere. Påkrævede kurser introducerer studerende til alle aspekter af foodservicedrift, herunder madlavning, ernæring, indkøbsprocedurer, menuplanlægning, udstyr og bordservice. Det 600-timers praktikophold træner studerende i fine restauranter og hoteller. HCCC's Institute for Culinary Arts, åbnet i 2005, er udstyret med en elegant spisestue, moderne instruktionskøkkener og klasseværelser.
Freddie ægteskab / Unsplash
Kulinariske kunst AAS Generelle uddannelseskrav
- ENG-101 College Composition I
- ENG-102 College Composition II eller ENG-103 Technical Report Writing
- CSC-100 Introduktion til computere og computere
- 2 kurser i samfundsvidenskabelig og / eller humanistisk valgfag
- DAN-112 Tale
- HUM-128 Mad og kultur
Kulinariske kunst AAS Større krav
- CSS-100 College Student Succes
- CAI-114 Bordservering I
- CAI-115 Madrensning og kulinariske principper
- CAI-117 Produktionskøkkenfærdigheder I
- CAI-118 Spisekammer og morgenmadskogning
- CAI-119 Bageshop I
- CAI-121 Produktidentifikation og indkøb
- CAI-127 Produktionskøkkenfærdigheder II
- CAI-128 Introduktion til Garde Manger
- CAI-129 Bakeshop II
- CAI-214 Avanceret bordservice III
- CAI-125 Praktik I
- CAI-217 Advanced Kitchen - International
- CAI-218 Mellemliggende Garde Manger
- CAI-224 Avanceret bordtjeneste IV
- CAI-225 Praktik III
- CAI-227 Advanced Kitchen-Classical
- CAI-228 Advanced Garde Manger
Tag CAI-210 CAI-223 eller BIO-201;
- CAI-210 Menu og faciliteter design
- CAI-223 Kost-, drikke- og arbejdsomkostningskontrol
- BIO-201 Praktisk ernæring