AAS Culinary Arts
Galveston College
Nøgleinformation
Campus placering
Online USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Lederen af anvendt videnskab grad er designet til at give en velafrundet kulinarisk uddannelse for at sikre en entry-level position i fødevareindustrien. Programmet lærer også den forretningsmæssige side af madservering. Efter afslutningen vil kandidaterne være forberedt på at overføre til en fireårig institution i jagten på en bachelorgrad i kulinarisk kunst, restaurant/gæstfrihedsstyring eller ernæring. Studerende optjener også ServSafe Food Protection Manager -certificeringen. Kandidater vil blive udstyret til at skelne og håndtere sanitet og sundhedsproblemer i det kulinariske miljø, anvende kritisk tænkning til at bestemme korrekte madlavningsmetoder i forskellige situationer, skelne korrekt reaktion på særlige behov (fødevareallergi, diabetes, vegetarisk osv.) Og reagere på ændrede krav til lånere (lavere fedt/kolesterol, glutenfri osv.)