Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

At tjene høje karakterer på dine A-niveau undersøgelser er ret opfyldelse. Studerende i hele Storbritannien deltager i disse undersøgelser som en udgangspunkt for deres sekundære uddannelse efter et eller to års studier på en række fagområder. High A-niveau score kan betyde indgang til topskoler og universiteter.

Hvad er A-niveau? A-niveau er en prøve, som elever i Det Forenede Kongerige tager efter år 13 på videregående uddannelse. Studerende, der ønsker at forfølge disse prøver, skal studere de fagområder, de forfølger i et eller to år under forberedelse. Nogle gange skal eleverne have opnået præstationsmærker i mindst fem GCSE-eksamener, hvor nogle skoler kræver særlige karakterer i et fagområde for at forfølge A-niveau-studier.

Universiteter i Det Forenede Kongerige vil tage højde for elevernes A-niveau, når de beslutter, om en studerende kan få adgang og studere et bestemt emneområde.A-niveau scorer hjælper eleverne til at indsnævre deres fagområde og gå videre til højere uddannelsesmuligheder. A-niveau uddannelse kan også hjælpe eleverne med at finde arbejde efter skole, og give dem en leg-up over studerende, der kun har tjent deres O-niveauer.

A-niveau uddannelse tager normalt to år, selvom nogle studerende måske studerer for kun en. Programomkostninger varierer afhængigt af uddannelsens land og medium. Det er bedst at kontrollere med skolen, hvor du er interesseret i at finde ud af mere om deres forventninger.

Studerende, der har opnået A-niveauer, kunne gå videre til næsten enhver karriere, men de fleste går videre til universitetsuddannelsen. Da A-niveauer forbereder eleverne til at lære på et højere plan, er elever, der tager dem alvorligt, meget bedre forberedt på efteruddannelse og forventningerne. A-niveau studerende vil ofte have noget fokus på et fremmedsprog, hvilket gør dem mere attraktive for at ansætte ledere og universitetsoptagelsesofficerer.

A-niveau uddannelse kan forfølges på deltid eller på fuld tid fra forskellige skoler. For travle personer med andre prioriteter kan onlineundervisning være en fantastisk måde at studere til disse tests uden at skulle omarrangere din tidsplan. For at komme i gang med et kursus, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Et Level

Bosworth Independent College
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Northampton

A-niveauer er den traditionelle rute til de allerbedste universiteter og giver dybdegående forberedelser til uddannelser inden for videregående uddannelser. Desuden har de international anerkendelse. De fleste af vores studerende deltager i det toårige program og med 22 fag at vælge imellem og ingen tidsplanlægningsbegrænsninger, kan eleverne virkelig skabe den rigtige vej til deres egen fremtid. [+]

2 års A-niveau

A-niveauer er den traditionelle rute til de allerbedste universiteter og giver dybdegående forberedelser til uddannelser inden for videregående uddannelser. Desuden har de international anerkendelse. De fleste af vores studerende deltager i det toårige program og med 22 fag at vælge imellem og ingen tidsplanlægningsbegrænsninger, kan eleverne virkelig skabe den rigtige vej til deres egen fremtid. Mange af vores internationale studerende optager muligheden for at sætte en ekstra A-niveau eksamen på deres første sprog. Typisk tager indfødte engelsksprog fire emner i det første år og afhænger af AS-resultater, fortsætter med enten tre eller fire af disse emner ind i deres andet år. Under visse omstændigheder kan eleverne også vælge at tilføje et andet AS-emne i år to. Studerende, der ikke er engelsksprogede, har mulighed for at tage IELTS (International English Language Testing System) som et af deres fagvalg. IELTS eksamener arrangeres i november, marts og maj. Alle studerende, der studerer A-niveauer, skal opnå mindst en C-karakter i tre AS-prøver for at kunne udvikle sig til A2.... [-]


En Niveauer

St Brendan's Sixth Form College
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Bristol

Vælg enhver kombination fra over 60 A-niveau og tilsvarende emner (studerende studerer 3 eller 4 emner). [+]

Vælg enhver kombination fra over 60 A-niveau og tilsvarende emner (studerende studerer 3 eller 4 emner):

regnskab biologi forretning kemi datalogi dans Design Engineering Drama og teater økonomi English Language Engelsk Sprog og Litteratur Engelsk litteratur Filmvidenskab Kunst French geografi German Regering og Politik grafisk kommunikation historie Sprog (selvundervisning understøttet) lov matematik Matematik og A-niveau Yderligere Matematik medievidenskab musik Musik-teknologi FILOSOFI PHOTOGRAPHY Fysik Product Design psykologi Religiøse Studier sociologi Spanish Tøjdesign Engelsk sprogstøtte ... [-]

A Levels

Notre Dame Sixth Form College
på universitet August 2018 Det Forenede Kongerige Leeds

Notre Dame er specialist En niveauleverandør, og vores mål er at levere det allerbedste A Level-program, vi kan. [+]

A-niveauer til rådighed: [-]

Et Level

DLD College London
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige London

Vi tilbyder en bred vifte af A-niveau kurser, der hjælper vores elever med at nå deres potentiale og sikre, at de opnår de bedst mulige akademiske kvalifikationer. [+]

Vi tilbyder en bred vifte af A-niveau kurser, der hjælper vores elever med at nå deres potentiale og sikre, at de opnår de bedst mulige akademiske kvalifikationer.

Vores A-niveau kurser undervises normalt over to år. Der er muligheder for at studere matematik, videre matematik, økonomi, kemi og fysik over 18 måneder fra januar (minimum 5,5 IELTS score kræves).

Programmer omfatter:

regnskab

kunst og design

biologi

Business Studies

kemi... [-]


Et Niveau Kurser

Brockenhurst College
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Brockenhurst

[+]

Hvis du beslutter dig for at fortsætte kurset, vil du gøre yderligere to / tre moduler i dit andet år for at fuldføre dit fulde niveau.

[-]

UK A-Level

Cardiff Sixth Form College
på universitet August 2018 Det Forenede Kongerige Cardiff

På Cardiff Sixth Form College søger vi at skabe en ægte passion for at lære i vores studerende. Vores undervisning har til formål at få eleverne til at tænke for sig selv. Vi mener, at dette sætter vores elever bortset fra mængden, hvilket fører til fremragende resultater fra år til år. [+]

Oversigt

På Cardiff Sixth Form College søger vi at skabe en ægte passion for at lære i vores studerende. Vores undervisning har til formål at få eleverne til at tænke for sig selv. Vi mener, at dette sætter vores elever bortset fra mængden, hvilket fører til fremragende resultater fra år til år.

Nedenfor er en kort introduktion til UK A-Level systemet, vores eget A-Level program og hvordan du bedst kan vælge dine A-Level emner. Oplysninger om de A-niveau kurser vi tilbyder på kollegiet findes på vores afdelings side.

For et indgående kig på alle fagvalg, der er tilgængelige for studerende, kan du downloade en kopi af vores akademiske håndbog .

UK A-LEVELS - AS OG A2... [-]

Et Niveau Kurser

MPW
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Cambridge London Birmingham + 2 mere

Vi tilbyder et bredt udvalg af A-niveau fag i løbet af tre forskellige studietider: Et år, 18 måneder og to år. Den etårige og toårige kursus starter i september, og den 18-måneders kursus starter i januar. Studerende normalt studere 4 fag og IELTS engelsk (hvis påkrævet)) i år 1 og fortsætter med tre fag og engelsk (hvis påkrævet) i år 2. [+]

MPW har taget imod internationale studerende i mere end 15 år. Med omkring 150 pladser til nye internationale studerende til rådighed hvert år i hele koncernen, MPW har et levende internationale samfund, der nyder godt af at interagere med den overvejende britiske studerende. Dette giver et ideelt læringsmiljø for vore internationale studerende til at etablere de sproglige og kulturelle færdigheder i at lykkes i det stærkt konkurrenceprægede verden af ​​de videregående uddannelser.

Hos MPW tilbyder vi den mest omfattende suite af A-niveau muligheder, som du finder i enhver akademisk institution i Storbritannien. Emner tilbydes over tre forskellige kursus varigheder med ingen begrænsninger på fagkombination eller kursus længde.... [-]


A-niveauer

South Cheshire College
på universitet Fuldtid August 2018 Det Forenede Kongerige Crewe Chester

På South Cheshire College er en tredjedel af 16-19-årige fuldtidsstudenter indskrevet i vores succesfulde og forskellige A Level-program. Vi tilbyder i øjeblikket over 30 A Level fag på tværs af en række studieområder. [+]

Indledning

På South Cheshire College er en tredjedel af 16-19-årige fuldtidsstudenter indskrevet i vores succesfulde og forskellige A Level-program. Vi tilbyder i øjeblikket over 30 A Level fag på tværs af en række studieområder.

I 2016 fejrede vi stolt vores tiende år for at opnå en 99% eller derover pass rate på A Level fag. College opnår konsekvent fremragende resultater, med 2016 med en pass rate på 99,1% - over den nationale pass rate på 98,1%. 76,5% af de studerende, der gennemførte A-niveau-programmet i 2016, opnåede A *, A, B eller C-grader, af disse elever, opnåede 48,6% topkarakterer af A * -B'er.

South Cheshire College's 75 millioner dollar campus giver studerende på niveau med fremragende faciliteter til at forbedre deres læring. Collegeets tre-etagers bibliotek er vært for over 16.000 bøger, 5.000 e-bøger, adgang til tusindvis af online tidsskrifter og artikler, 120 netværkscomputere og plads til gruppe- og privatstudier.... [-]


En Niveauer

Cardiff and Vale College
på universitet Fuldtid 34 uger September 2018 Det Forenede Kongerige Cardiff

Advanced Level (A Level) Programmet er et traditionelt akademisk kursus og et populært valg med studerende, der gerne vil få adgang til et britisk universitet. Du kan vælge op til tre fag, som studeres over to år. Vores store udvalg af over 30 A Level-muligheder spænder fra engelsk litteratur til fotografi, biologi til sociologi. [+]

Advanced Level (A Level) Programmet er et traditionelt akademisk kursus og et populært valg med studerende, der gerne vil få adgang til et britisk universitet. Du kan vælge op til tre fag, som studeres over to år. Vores store udvalg af over 30 A Level-muligheder spænder fra engelsk litteratur til fotografi, biologi til sociologi.

Vores A Level studerende studerer på vores ikoniske nye City Center Campus og drager fordel af fantastiske fagspecifikke faciliteter. Disse omfatter et dedikeret videnskab, teknologi og matematikcenter med imponerende industristandard speciallaboratorier. Vores generelle undervisningslokaler er også spændende mellemrum, og alle elever har adgang til det store læringscenter for ikke-lektionsstudier.... [-]


Forberedende Kursus For GCE 'a' Niveau

Spring College International
på universitet Fuldtid 12 måneder August 2018 Singapore

Den Singapore-Cambridge GCE 'A' Level Eksamen er nationale vurderinger niveau i fællesskab arrangeret og udført af Singapore Eksamen og Assessment Board (SEAB) og University of Cambridge Lokale Undersøgelser syndikater. [+]

Den Singapore-Cambridge GCE 'A' Level Eksamen er vurderinger nationalt plan i fællesskab arrangeret og udført af Singapore Eksamen og Assessment Board (SEAB) og University of Cambridge Lokale Undersøgelser syndikater. Den 'A' Level certifikat i sig selv er et internationalt anerkendt pre-universitetsuddannelse, der kan bruges til at søge en videregående uddannelse i Commonwealth-landene og i USA.

Vores program forbereder grundigt private kandidater til Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau undersøgelse med intensive lektioner dagligt. Efter at have bestået eller opnåelse fremragende resultater, kan eleverne vælge at forfølge deres videregående uddannelse i lokale polytekniske læreanstalter eller universiteter og oversøiske gymnasier og institutter.... [-]


Et Niveau: Business Undersøgelser

Kingston College
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames

Du vil lære, hvordan enkeltpersoner få finansiering til at starte en ny virksomhed, og hvordan eksisterende virksomheder reagere på muligheder og trusler. [+]

Forretning Studies A Level

Du vil udvikle en god forståelse af forretningsmæssige problemstillinger og opnå de nødvendige færdigheder til at starte din egen virksomhed. Du vil lære, hvordan enkeltpersoner få finansiering til at starte en ny virksomhed, og hvordan eksisterende virksomheder reagere på muligheder og trusler. Studere et niveau Business Studies vil hjælpe dig med at udvikle en række færdigheder, såsom analyse og evaluering af skriftlige og numeriske data, som er færdigheder højt værdsatte af universiteter og selvfølgelig af din fremtidige arbejdsgiver. Business Studies er et emne for studerende, der har en interesse i at etablere deres egen virksomhed, eller som ønsker at lære mere om, hvordan store virksomheder som Microsoft operere. ... [-]


Et Niveau Filosofi Kursus

UK Open College
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Dette fjernundervisning kursus er designet til at give de studerende mulighed for at få en grundig grundstødning i centrale filosofiske begreber, temaer, tekster og teknikker. Studerende vil udvikle en række overførbare kompetencer, som kan anvendes langt ud over studiet af filosofi. [+]

Dette fjernundervisning kursus er designet til at give de studerende mulighed for at få en grundig grundstødning i centrale filosofiske begreber, temaer, tekster og teknikker. Studerende vil udvikle en række overførbare kompetencer, som kan anvendes langt ud over studiet af filosofi.

På AS-niveau, kurset koncentrerer sig om en række centrale filosofiske temaer, der er beregnet til at give de studerende en bred introduktion til filosofi. Hos A2, vil de studerende specialisere yderligere, vælge to temaer for at studere i dybden og fokusere på filosofiske problemer gennem studiet af en nøgle tekst.

Kvalifikation: En Level filosofi Akkrediteret: Ja QCF Anerkendt: Ja Tildeling Krop: AQA Start Dato: Anytime - Vi tilmelder 365 dage om året Varighed: Fleksibel - Ca. 700 timer - 24 måneder Max Support UCAS Points: Afhængig af kvaliteter Pensum ... [-]

A-niveau Kurser

Oxford International Education Group
på universitet Fuldtid Deltid August 2018 Det Forenede Kongerige Oxford London Royal Borough of Greenwich Brighton Cambridge Guildford Canada Vancouver + 7 mere

Den rigtige kursus for dig, afhænger af din alder, dit niveau af akademisk engelsk og din faglige baggrund. [+]

Vores kurser IGCSE (PRE-A NIVEAU / PRE-IB) A-niveauer (AGE 16+) SOMMER engelskkursus (AGES 14-17)

Den rigtige kursus for dig, afhænger af din alder, dit niveau af akademisk engelsk og din faglige baggrund.

Internationale studerende på D'OVERBROECK'S HVAD GØR D'OVERBROECK'S SPECIAL?

Der er en række grunde til, studerer på d'Overbroeck s vil være en speciel oplevelse for masser af studerende i forhold til deres tidligere skolegang eller til andre skoler i Storbritannien. Her er nogle af de ting, som vores studerende og forældre hyppigst nævner:

Den venlige, støttende og relativt uformel atmosfære, som giver eleverne mulighed for at føle hurtigt på lethed. Kvaliteten af ​​undervisningen personale og den brede vifte af oplevelse ud over undervisning mange af dem bringe til deres klasser. Hvor godt vi kommer til at kende hver af vores studerende, så vi kan bedst hjælpe dem til at være en succes og glad - både i skolen og udenfor. Den måde, vi bruger vores viden om vores elever til at guide hver enkelt i deres personlige og faglige udvikling. Kvaliteten af ​​feedback på fremgang for både elever og forældre og de fremskridt studerende gør Rækken af ​​fritidsaktiviteter, uddannelsesinstitutioner udflugter og andre ture på tilbud. Hvis du kommer til et besøg, så vil du kunne opleve livet på d'Overbroeck s dig selv og bedømme, hvad du ser. ... [-]

To år Et Niveau

Abbey College Manchester
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Manchester

Der er over 130 elever i sjette form, er de fleste af dem at tage tre eller fire A-niveauer på en toårig program for AS og A2. Tilmelding er afhængig af tilfredsstillende GCSE kvaliteter normalt herunder en række A *, A, B og C kvaliteter sammen med en god reference fra den tidligere skole. [+]

Der er over 130 elever i sjette form, er de fleste af dem at tage tre eller fire A-niveauer på en toårig program for AS og A2. Tilmelding er afhængig af tilfredsstillende GCSE kvaliteter normalt herunder en række A *, A, B og C kvaliteter sammen med en god reference fra den tidligere skole.

Hvis du har studeret som niveauer andre steder og ønsker at slutte sig til os for A2 Niveauer, vil vi give vores bedste råd om, hvilke kurser at tage. Nogle gange kan det være nødvendigt at overføre undersøgelse boards. Dette er normalt en nem opgave, og vi kan rådgive dig yderligere om dette emne. Skolen har erfaring med held muliggør elevernes overgang til den øverste sjette år.

... [-]

French Et Niveau Kursus

Distance Learning Centre
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Den franske A niveau kursus fortsætter fra det indhold, dækket på GCSE niveau og tager sigte på at fremme tilegnelsen af ​​fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det franske sprog. Denne A niveau kursus dækker den nye lineære specifikation sigter til eksamen i maj / juni 2018 eller senere år. [+]

Den franske A niveau kursus fortsætter fra det indhold, dækket på GCSE niveau og tager sigte på at fremme tilegnelsen af ​​fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det franske sprog.

Denne A niveau kursus dækker den nye lineære specifikation sigter til eksamen i maj / juni 2018 eller senere år.

Kurset dækker følgende 8 enheder:

Enhed 1: L'évolution de la société française Enhed 2: La kultur politique et artistique dans le monde français Enhed 3: Litteratur valg: Albert Camus: L'étranger Unit 4: AS Listening, Reading og Oversættelse Enhed 5: L'lmmigration et La Societe multiculturelle française Enhed 6: L'Beskæftigelse et la Résistance Unit 7: Litteratur valg: Jean-Paul Sartre: Les mains salg Enhed 8: Forberedelse til A-niveau Eksamen ... [-]