Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

At tjene høje karakterer på dine A-niveau undersøgelser er ret opfyldelse. Studerende i hele Storbritannien deltager i disse undersøgelser som en udgangspunkt for deres sekundære uddannelse efter et eller to års studier på en række fagområder. High A-niveau score kan betyde indgang til topskoler og universiteter.

Hvad er A-niveau? A-niveau er en prøve, som elever i Det Forenede Kongerige tager efter år 13 på videregående uddannelse. Studerende, der ønsker at forfølge disse prøver, skal studere de fagområder, de forfølger i et eller to år under forberedelse. Nogle gange skal eleverne have opnået præstationsmærker i mindst fem GCSE-eksamener, hvor nogle skoler kræver særlige karakterer i et fagområde for at forfølge A-niveau-studier.

Universiteter i Det Forenede Kongerige vil tage højde for elevernes A-niveau, når de beslutter, om en studerende kan få adgang og studere et bestemt emneområde.A-niveau scorer hjælper eleverne til at indsnævre deres fagområde og gå videre til højere uddannelsesmuligheder. A-niveau uddannelse kan også hjælpe eleverne med at finde arbejde efter skole, og give dem en leg-up over studerende, der kun har tjent deres O-niveauer.

A-niveau uddannelse tager normalt to år, selvom nogle studerende måske studerer for kun en. Programomkostninger varierer afhængigt af uddannelsens land og medium. Det er bedst at kontrollere med skolen, hvor du er interesseret i at finde ud af mere om deres forventninger.

Studerende, der har opnået A-niveauer, kunne gå videre til næsten enhver karriere, men de fleste går videre til universitetsuddannelsen. Da A-niveauer forbereder eleverne til at lære på et højere plan, er elever, der tager dem alvorligt, meget bedre forberedt på efteruddannelse og forventningerne. A-niveau studerende vil ofte have noget fokus på et fremmedsprog, hvilket gør dem mere attraktive for at ansætte ledere og universitetsoptagelsesofficerer.

A-niveau uddannelse kan forfølges på deltid eller på fuld tid fra forskellige skoler. For travle personer med andre prioriteter kan onlineundervisning være en fantastisk måde at studere til disse tests uden at skulle omarrangere din tidsplan. For at komme i gang med et kursus, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Et level

Bosworth Independent College
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Northampton

A-niveauer er den traditionelle rute til de allerbedste universiteter og giver dybdegående forberedelser til uddannelser inden for videregående uddannelser. Desuden har de international anerkendelse. De fleste af vores studerende deltager i det toårige program og med 22 fag at vælge imellem og ingen tidsplanlægningsbegrænsninger, kan eleverne virkelig skabe den rigtige vej til deres egen fremtid. [+]

2 års A-niveau

A-niveauer er den traditionelle rute til de allerbedste universiteter og giver dybdegående forberedelser til uddannelser inden for videregående uddannelser. Desuden har de international anerkendelse. De fleste af vores studerende deltager i det toårige program og med 22 fag at vælge imellem og ingen tidsplanlægningsbegrænsninger, kan eleverne virkelig skabe den rigtige vej til deres egen fremtid. Mange af vores internationale studerende optager muligheden for at sætte en ekstra A-niveau eksamen på deres første sprog. Typisk tager indfødte engelsksprog fire emner i det første år og afhænger af AS-resultater, fortsætter med enten tre eller fire af disse emner ind i deres andet år. Under visse omstændigheder kan eleverne også vælge at tilføje et andet AS-emne i år to. Studerende, der ikke er engelsksprogede, har mulighed for at tage IELTS (International English Language Testing System) som et af deres fagvalg. IELTS eksamener arrangeres i november, marts og maj. Alle studerende, der studerer A-niveauer, skal opnå mindst en C-karakter i tre AS-prøver for at kunne udvikle sig til A2.... [-]


A Levels

Notre Dame Sixth Form College
på universitet August 2019 Det Forenede Kongerige Leeds

Notre Dame er specialist En niveauleverandør, og vores mål er at levere det allerbedste A Level-program, vi kan. [+]

A-niveauer til rådighed: [-]

Et niveau kurser

MPW
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige Cambridge London Birmingham + 2 mere

Vi tilbyder et bredt udvalg af A-niveau fag i løbet af tre forskellige studietider: Et år, 18 måneder og to år. Den etårige og toårige kursus starter i september, og den 18-måneders kursus starter i januar. Studerende normalt studere 4 fag og IELTS engelsk (hvis påkrævet)) i år 1 og fortsætter med tre fag og engelsk (hvis påkrævet) i år 2. [+]

MPW har taget imod internationale studerende i mere end 15 år. Med omkring 150 pladser til nye internationale studerende til rådighed hvert år i hele koncernen, MPW har et levende internationale samfund, der nyder godt af at interagere med den overvejende britiske studerende. Dette giver et ideelt læringsmiljø for vore internationale studerende til at etablere de sproglige og kulturelle færdigheder i at lykkes i det stærkt konkurrenceprægede verden af ​​de videregående uddannelser.

Hos MPW tilbyder vi den mest omfattende suite af A-niveau muligheder, som du finder i enhver akademisk institution i Storbritannien. Emner tilbydes over tre forskellige kursus varigheder med ingen begrænsninger på fagkombination eller kursus længde.... [-]


Et level

DLD College London
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige London

Vi tilbyder en bred vifte af A-niveau kurser, der hjælper vores elever med at nå deres potentiale og sikre, at de opnår de bedst mulige akademiske kvalifikationer. [+]

Vi tilbyder en bred vifte af A-niveau kurser, der hjælper vores elever med at nå deres potentiale og sikre, at de opnår de bedst mulige akademiske kvalifikationer.

Vores A-niveau kurser undervises normalt over to år. Der er muligheder for at studere matematik, videre matematik, økonomi, kemi og fysik over 18 måneder fra januar (minimum 5,5 IELTS score kræves).

Programmer omfatter:

regnskab

kunst og design

biologi

Business Studies

kemi... [-]


A-niveauer ved CARFAX

Carfax College Oxford
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Oxford

A-niveauer er en "guldstandard" -kvalifikation, anerkendt over hele verden af ​​universiteter og arbejdsgivere som et tegn på akademisk ekspertise. De fleste studerende tager tre A-niveauer, og de fleste universiteter kræver dette, men andre tal mellem to og fem er ikke ualmindelige. [+]

A-niveauer er en "guldstandard" -kvalifikation, anerkendt over hele verden af ​​universiteter og arbejdsgivere som et tegn på akademisk ekspertise. De fleste studerende tager tre A-niveauer, og de fleste universiteter kræver dette, men andre tal mellem to og fem er ikke ualmindelige.

At studere for A-niveauer er en krævende proces og tager normalt to fulde års studier i en skole eller kollegium. Denne struktur passer imidlertid ikke til alle.

For studerende, der har brug for ikke-standardiserede datoer, et højere niveau af individuel støtte, eller som ønsker at tage usædvanlige kombinationer af emner eller valgfrie moduler, er Carfax College her for at hjælpe.

... [-]

En niveauer

Cardiff and Vale College
på universitet Fuldtid 34 uger September 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

Advanced Level (A Level) Programmet er et traditionelt akademisk kursus og et populært valg med studerende, der gerne vil få adgang til et britisk universitet. Du kan vælge op til tre fag, som studeres over to år. Vores store udvalg af over 30 A Level-muligheder spænder fra engelsk litteratur til fotografi, biologi til sociologi. [+]

Advanced Level (A Level) Programmet er et traditionelt akademisk kursus og et populært valg med studerende, der gerne vil få adgang til et britisk universitet. Du kan vælge op til tre fag, som studeres over to år. Vores store udvalg af over 30 A Level-muligheder spænder fra engelsk litteratur til fotografi, biologi til sociologi.

Vores A Level studerende studerer på vores ikoniske nye City Center Campus og drager fordel af fantastiske fagspecifikke faciliteter. Disse omfatter et dedikeret videnskab, teknologi og matematikcenter med imponerende industristandard speciallaboratorier. Vores generelle undervisningslokaler er også spændende mellemrum, og alle elever har adgang til det store læringscenter for ikke-lektionsstudier.... [-]


A-niveauer

South Cheshire College
på universitet Fuldtid August 2019 Det Forenede Kongerige Crewe Chester

På South Cheshire College er en tredjedel af 16-19-årige fuldtidsstudenter indskrevet i vores succesfulde og forskellige A Level-program. Vi tilbyder i øjeblikket over 30 A Level fag på tværs af en række studieområder. [+]

Indledning

På South Cheshire College er en tredjedel af 16-19-årige fuldtidsstudenter indskrevet i vores succesfulde og forskellige A Level-program. Vi tilbyder i øjeblikket over 30 A Level fag på tværs af en række studieområder.

I 2016 fejrede vi stolt vores tiende år for at opnå en 99% eller derover pass rate på A Level fag. College opnår konsekvent fremragende resultater, med 2016 med en pass rate på 99,1% - over den nationale pass rate på 98,1%. 76,5% af de studerende, der gennemførte A-niveau-programmet i 2016, opnåede A *, A, B eller C-grader, af disse elever, opnåede 48,6% topkarakterer af A * -B'er.

South Cheshire College's 75 millioner dollar campus giver studerende på niveau med fremragende faciliteter til at forbedre deres læring. Collegeets tre-etagers bibliotek er vært for over 16.000 bøger, 5.000 e-bøger, adgang til tusindvis af online tidsskrifter og artikler, 120 netværkscomputere og plads til gruppe- og privatstudier.... [-]


Cambridge a-niveau

Brickfields Asia College
Online på universitet Fuldtid 11 - 18 måneder January 2019 Malaysia Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam + 3 mere

Brickfields Asien College (BAC), en Cambridge International Associate Partner er stolte af at tilbyde CIE A-niveau program, som vil give de studerende mulighed for at udvikle sig til grader i Regnskab, Business Management, handel, økonomi, finans, ITC, kommunikation, jura, marketing og massekommunikation blandt andre. [+]

The University of Cambridge International Prøver (CIE) er verdens største udbyder af internationale kvalifikationer og deres A-niveau program er det mest almindeligt anerkendt Pre-Universitetet kvalifikation i verden. Studerende i over 150 lande forfølger CIE undersøgelser hvert år for at få adgang til prestigefyldte universiteter over hele verden, herunder i Storbritannien, USA, Canada, New Zealand og Australien.

Brickfields Asien College (BAC), en Cambridge International Associate Partner er stolte af at tilbyde CIE A-niveau program, som vil give de studerende mulighed for at udvikle sig til grader i Regnskab, Business Management, handel, økonomi, finans, ITC, kommunikation, jura, marketing og massekommunikation blandt andre.... [-]


Et niveau: filmvidenskab

Kingston College
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Kingston upon Thames

Du vil uddybe din forståelse, påskønnelse og nydelse af film, fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede til i dag. Du vil også se på, hvordan branchen fungerer. [+]

Filmvidenskab A Level

Du vil uddybe din forståelse, påskønnelse og nydelse af film, fra begyndelsen af ​​det 20. århundrede til i dag. Du vil også se på, hvordan branchen fungerer. Filmvidenskab er et emne, som du vil være i stand til at kombinere effektivt med enhver anden blanding af emner. I ser en bred vifte af film, vil du udvikle færdigheder i observation, kritisk analyse, personlig refleksion, praktiske filmproduktion færdigheder og skrivefærdigheder, som er højt værdsat af universiteter og arbejdsgivere. Filmvidenskab er et emne for studerende, der tager sand fornøjelse i film og filmproduktion.

Kursus indhold

Fire enheder undersøges, to for AS og to mere for den fulde A-niveau. Denne A Level giver en grundig fundament i emnet. Du vil undersøge områder såsom filmproduktionsaktiviteter teknikker, britisk film, verden biograf og uafhængige biograf. Hovedvægten i det første år er på at udforske, hvordan film historier bliver fortalt, og hvordan branchen fungerer. I det andet år, vil du studere yderligere tekster, og vil blive lagt vægt på at kigge på forskellige genrer og udforske forskellige måder at producere og læsning film tekster, både inden for og uden for Hollywood. Du vil udvide og udvikle dine intellektuelle færdigheder i dette emne. Du vil lære at kommunikere klart og skrive flydende, og du vil diskutere og se en række film, der dækker forskellige genrer. Du vil blive opfordret til at deltage i aktiv debat om teksterne og for at udvikle en forståelse af alternative kritiske synspunkter. ... [-]


UK A-Level

Cardiff Sixth Form College
på universitet August 2019 Det Forenede Kongerige Cardiff

På Cardiff Sixth Form College søger vi at skabe en ægte passion for at lære i vores studerende. Vores undervisning har til formål at få eleverne til at tænke for sig selv. Vi mener, at dette sætter vores elever bortset fra mængden, hvilket fører til fremragende resultater fra år til år. [+]

Oversigt

På Cardiff Sixth Form College søger vi at skabe en ægte passion for at lære i vores studerende. Vores undervisning har til formål at få eleverne til at tænke for sig selv. Vi mener, at dette sætter vores elever bortset fra mængden, hvilket fører til fremragende resultater fra år til år.

Nedenfor er en kort introduktion til UK A-Level systemet, vores eget A-Level program og hvordan du bedst kan vælge dine A-Level emner. Oplysninger om de A-niveau kurser vi tilbyder på kollegiet findes på vores afdelings side.

For et indgående kig på alle fagvalg, der er tilgængelige for studerende, kan du downloade en kopi af vores akademiske håndbog .

UK A-LEVELS - AS OG A2... [-]

A-niveauer (studieforberedende / adgang program)

Boston College UK
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Det Forenede Kongerige Boston

A-niveauer er en traditionel vej til britiske universiteter. Studerende tager fire AS forsøgspersoner i det første år, og kan fortsætte med tre fag i det andet år, hvis de ønsker at gå videre til universitetet. [+]

Find nye muligheder og studere dine A-niveauer på Boston College

A-niveauer er en traditionel vej til britiske universiteter. Studerende tager fire AS forsøgspersoner i det første år, og kan fortsætte med tre fag i det andet år, hvis de ønsker at gå videre til universitetet. Emner på tilbud er: Kommunikation og Kultur, økonomi, Engelsk litteratur, Filmvidenskab, Regering og politik, historie, lov, Matematik og Yderligere Matematik.

Studerende er i stand til at udvikle sig til bedste universiteter herunder: York, Durham, Nottingham, Kings College London, Warwick, Birmingham, Manchester, Sheffield, Leeds og Leicester.

Studere A-niveauer på Boston College åbner døren til nye emner og muligheder, du måske ikke har oplevet før. Ikke alene har vi tilbyde traditionelle fag som matematik, engelsk litteratur og historie, men også forskellige muligheder som Filmvidenskab, sociologi, psykologi.... [-]


A-niveau kurser

Oxford International Education Group
på universitet Fuldtid Deltid August 2019 Det Forenede Kongerige Oxford London Royal Borough of Greenwich Brighton Cambridge Guildford Canada Vancouver + 7 mere

Den rigtige kursus for dig, afhænger af din alder, dit niveau af akademisk engelsk og din faglige baggrund. [+]

Vores kurser IGCSE (PRE-A NIVEAU / PRE-IB) A-niveauer (AGE 16+) SOMMER engelskkursus (AGES 14-17)

Den rigtige kursus for dig, afhænger af din alder, dit niveau af akademisk engelsk og din faglige baggrund.

Internationale studerende på D'OVERBROECK'S HVAD GØR D'OVERBROECK'S SPECIAL?

Der er en række grunde til, studerer på d'Overbroeck s vil være en speciel oplevelse for masser af studerende i forhold til deres tidligere skolegang eller til andre skoler i Storbritannien. Her er nogle af de ting, som vores studerende og forældre hyppigst nævner:

Den venlige, støttende og relativt uformel atmosfære, som giver eleverne mulighed for at føle hurtigt på lethed. Kvaliteten af ​​undervisningen personale og den brede vifte af oplevelse ud over undervisning mange af dem bringe til deres klasser. Hvor godt vi kommer til at kende hver af vores studerende, så vi kan bedst hjælpe dem til at være en succes og glad - både i skolen og udenfor. Den måde, vi bruger vores viden om vores elever til at guide hver enkelt i deres personlige og faglige udvikling. Kvaliteten af ​​feedback på fremgang for både elever og forældre og de fremskridt studerende gør Rækken af ​​fritidsaktiviteter, uddannelsesinstitutioner udflugter og andre ture på tilbud. Hvis du kommer til et besøg, så vil du kunne opleve livet på d'Overbroeck s dig selv og bedømme, hvad du ser. ... [-]

En niveauer

King Edward VI College
på universitet Fuldtid September 2019 Det Forenede Kongerige Stourbridge

Biologi beskrives som 'livets viden' og biologer arbejder på mange forskellige og forskellige områder, herunder cellebiologi, medicin, fødevareproduktion og økologi. Kurset er opdelt i 6 moduler, der dækker en lang række emner, herunder cellebiologi, biokemi, DNA struktur, funktion og celledeling, gasudveksling hos dyr og transport i planter og dyr, sygdom og immunrespons, biodiversitet og klassificering af planter og dyr og se på biokemien for fotosyntese og respiration og forskning i genetisk arv, kontrol af genekspression, genteknologi, kloning og bioteknologi og økologi. [+]

Mest populære emner:

biologi

Biologi beskrives som 'livets viden' og biologer arbejder på mange forskellige og forskellige områder, herunder cellebiologi, medicin, fødevareproduktion og økologi. Kurset er opdelt i 6 moduler, der dækker en lang række emner, herunder cellebiologi, biokemi, DNA struktur, funktion og celledeling, gasudveksling hos dyr og transport i planter og dyr, sygdom og immunrespons, biodiversitet og klassificering af planter og dyr og se på biokemien for fotosyntese og respiration og forskning i genetisk arv, kontrol af genekspression, genteknologi, kloning og bioteknologi og økologi.

psykologi

Psykologi er den teoretiske undersøgelse af menneskets sind og adfærd og hjælper med at forbedre vores forståelse af en lang række spørgsmål. Kurset udvikler din kommunikation, dataanalyse og informationsteknologi færdigheder. I løbet af det første år vil du gennemføre en række praktiske undersøgelser, og i andet år vil du videreudvikle din teoretiske og videnskabelige viden gennem applikationer som kriminel og klinisk psykologi.... [-]


Etårige et niveau program

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Cambridge

Den CCSS etårige Et niveau hurtig program er en enestående mulighed for at få guld-standard A niveau kvalifikation på bare et år ... [+]

Selvom underlagt specifikationer for A Niveauer bliver reformeret, disse ændringer ikke påvirke nogen tager et år A-niveau kurser starter i september 2015. De velkendte specifikationer fortsat være til rådighed i år.

Den CCSS etårige Et niveau hurtig program er en enestående mulighed for at få guld-standard A niveau kvalifikation på bare et år.

På dette kursus studerende tage op til tre fag, og det er velegnet til studerende, der har:

afsluttet en sekundær gymnasium uddannelse i udlandet og har brug A Niveauer for at indtaste et britisk universitet; afsluttet lavere sjette, men har brug for at re-cover AS ud over at lære den nye A2 materiale, eller ønsker at tage nye emner sammen en A2-baseret program; taget A Niveauer, men ønsker at re-tage. Re-tage eleverne generelt opgradere fra CCSS med forbedrede universitetets muligheder og en meget klarere forståelse af de færdigheder, der kræves for at få det bedste ud af graden-niveau arbejde. ... [-]

French et niveau kursus

Distance Learning Centre
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Den franske A niveau kursus fortsætter fra det indhold, dækket på GCSE niveau og tager sigte på at fremme tilegnelsen af ​​fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det franske sprog. Denne A niveau kursus dækker den nye lineære specifikation sigter til eksamen i maj / juni 2018 eller senere år. [+]

Den franske A niveau kursus fortsætter fra det indhold, dækket på GCSE niveau og tager sigte på at fremme tilegnelsen af ​​fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det franske sprog.

Denne A niveau kursus dækker den nye lineære specifikation sigter til eksamen i maj / juni 2018 eller senere år.

Kurset dækker følgende 8 enheder:

Enhed 1: L'évolution de la société française Enhed 2: La kultur politique et artistique dans le monde français Enhed 3: Litteratur valg: Albert Camus: L'étranger Unit 4: AS Listening, Reading og Oversættelse Enhed 5: L'lmmigration et La Societe multiculturelle française Enhed 6: L'Beskæftigelse et la Résistance Unit 7: Litteratur valg: Jean-Paul Sartre: Les mains salg Enhed 8: Forberedelse til A-niveau Eksamen ... [-]