Filter
A-levels
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

At tjene høje karakterer på dine A-niveau undersøgelser er ret opfyldelse. Studerende i hele Storbritannien deltager i disse undersøgelser som en udgangspunkt for deres sekundære uddannelse efter et eller to års studier på en række fagområder. High A-niveau score kan betyde indgang til topskoler og universiteter.

Hvad er A-niveau? A-niveau er en prøve, som elever i Det Forenede Kongerige tager efter år 13 på videregående uddannelse. Studerende, der ønsker at forfølge disse prøver, skal studere de fagområder, de forfølger i et eller to år under forberedelse. Nogle gange skal eleverne have opnået præstationsmærker i mindst fem GCSE-eksamener, hvor nogle skoler kræver særlige karakterer i et fagområde for at forfølge A-niveau-studier.

Universiteter i Det Forenede Kongerige vil tage højde for elevernes A-niveau, når de beslutter, om en studerende kan få adgang og studere et bestemt emneområde.A-niveau scorer hjælper eleverne til at indsnævre deres fagområde og gå videre til højere uddannelsesmuligheder. A-niveau uddannelse kan også hjælpe eleverne med at finde arbejde efter skole, og give dem en leg-up over studerende, der kun har tjent deres O-niveauer.

A-niveau uddannelse tager normalt to år, selvom nogle studerende måske studerer for kun en. Programomkostninger varierer afhængigt af uddannelsens land og medium. Det er bedst at kontrollere med skolen, hvor du er interesseret i at finde ud af mere om deres forventninger.

Studerende, der har opnået A-niveauer, kunne gå videre til næsten enhver karriere, men de fleste går videre til universitetsuddannelsen. Da A-niveauer forbereder eleverne til at lære på et højere plan, er elever, der tager dem alvorligt, meget bedre forberedt på efteruddannelse og forventningerne. A-niveau studerende vil ofte have noget fokus på et fremmedsprog, hvilket gør dem mere attraktive for at ansætte ledere og universitetsoptagelsesofficerer.

A-niveau uddannelse kan forfølges på deltid eller på fuld tid fra forskellige skoler. For travle personer med andre prioriteter kan onlineundervisning være en fantastisk måde at studere til disse tests uden at skulle omarrangere din tidsplan. For at komme i gang med et kursus, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

SmartConnect-formular ... [+]

SmartConnect-formular

[-]
Tyskland Magdeburg
Cheshire College - South & West

Cheshire College - South ... [+]

Et niveau

Cheshire College - Syd

A-niveauerne er internationalt anerkendte kvalifikationer til universitetets indrejse. Normalt vælger studerende 3 fag over en periode på to år. Ved afslutningen af deres studier aflægger de eksamener på alle deres valgte emner.

På en avanceret campus og et dedikeret internationalt kontor får studerende al den støtte, de har brug for til at slå sig ned i og føle sig godt tilpas.

455992 / Pixabay

Vi tilbyder en bred vifte af emner på A-niveau:Kunst - modeKunst - kunstKunstBiologiForretningsstudierKemiKlassiske civilisationerComputer videnskabDans (BTEC-certifikat)Drama og teaterØkonomiEngelsk sprogEngelsk litteraturfranskYderligere matematikGeografiGeologityskHistorieLovMatematikMatematiske studier (Core Maths Cert)Matematik (AQA niveau 3 certifikat)MedievidenskabMusikudøvelse (BTEC-certifikat)Musikteknologi (BTEC-certifikat)Filosofi, etikFotograferingIdrætFysikPolitikPsykologiSociologispanskFejrer fremragende resultater!... [-]
Det Forenede Kongerige Crewe
September 2020
English (UK)
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame er specialist En niveauleverandør, og vores mål er at levere det allerbedste A Level-program, vi kan. ... [+]

A-niveauer til rådighed: [-]
Det Forenede Kongerige Leeds
August 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Warwickshire College Group

A-niveau programmer består af to halvdele. Det første år kaldes et AS-niveau. Det andet år hedder en A2. De to halvdele udgør den endelige A-niveau karakter. ... [+]

A-niveau programmer består af to halvdele. Det første år kaldes et AS-niveau. Det andet år hedder en A2. De to halvdele udgør den endelige A-niveau karakter.

Anvendt Videnskab (Biomedicinske / Forensic Pathways ) BTEC Extended Diploma

Ud over alle A-niveau emner nedenfor tilbyder vi et BTEC Extended Diploma i Anvendt Videnskab (Biomedicinsk Videnskab eller Analytisk og Forensisk Videnskab). Begge disse Pathways svarer til tre A-niveauer.

Royal Leamington Spa AS-niveau valgblokke 2017/18* Niveau 3 Cert / DiplomaRugby College AS-niveau option blokke 2017/18NB Mulighedsblokke kan ændres. Ovennævnte emner vil dog blive tilbudt, hvis der ikke er tilstrækkelige studienumr... [-]
Det Forenede Kongerige Royal Leamington Spa
August 2020
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Distance Learning Centre

Den franske A niveau kursus fortsætter fra det indhold, dækket på GCSE niveau og tager sigte på at fremme tilegnelsen af ​​fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, l ... [+]

Den franske A niveau kursus fortsætter fra det indhold, dækket på GCSE niveau og tager sigte på at fremme tilegnelsen af ​​fire væsentlige færdigheder: lytte til, tale, læse og skrive det franske sprog.

Denne A niveau kursus dækker den nye lineære specifikation sigter til eksamen i maj / juni 2018 eller senere år.

Kurset dækker følgende 8 enheder:

Enhed 1: L'évolution de la société française Enhed 2: La kultur politique et artistique dans le monde français Enhed 3: Litteratur valg: Albert Camus: L'étranger Unit 4: AS Listening, Reading og Oversættelse Enhed 5: L'lmmigration et La Societe multiculturelle française Enhed 6: L'Beskæftigelse et la Résistance Unit 7: Litteratur valg: Jean-Paul Sartre: Les mains salg Enhed 8: Forberedelse til A-niveau Eksamen ... [-]
Det Forenede Kongerige UK Online
Åben tilmelding
Engelsk,Fransk
Deltid
700 timer
Online
Læs mere på dansk
Abbey College Manchester

Der er over 130 elever i sjette form, er de fleste af dem at tage tre eller fire A-niveauer på en toårig program for AS og A2. Tilmelding er afhængig af tilfredsstillende ... [+]

Der er over 130 elever i sjette form, er de fleste af dem at tage tre eller fire A-niveauer på en toårig program for AS og A2. Tilmelding er afhængig af tilfredsstillende GCSE kvaliteter normalt herunder en række A *, A, B og C kvaliteter sammen med en god reference fra den tidligere skole.

Hvis du har studeret som niveauer andre steder og ønsker at slutte sig til os for A2 Niveauer, vil vi give vores bedste råd om, hvilke kurser at tage. Nogle gange kan det være nødvendigt at overføre undersøgelse boards. Dette er normalt en nem opgave, og vi kan rådgive dig yderligere om dette emne. Skolen har erfaring med held muliggør elevernes overgang til den øverste sjette år.

... [-]
Det Forenede Kongerige Manchester
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Portsmouth College

Vi tilbyder en række Pathways som du kan følge for at hjælpe dig med at nå dine mål og være så succesfuld som du muligvis kan være på college. ... [+]

Pathways

Vi tilbyder en række Pathways som du kan følge for at hjælpe dig med at nå dine mål og være så succesfuld som du muligvis kan være på college.

Vores studentrekrutteringsteam vil diskutere disse med dig mere detaljeret i dit personlige interview og igen ved tilmeldingen. De vil foreslå kombinationer af emner for hver Pathway som vil hjælpe dig med at lykkes og sætte dig i stand til at bevæge sig hen imod dine langsigtede mål.

Vi tilbyder fem Pathways :

1. Russel Group Pathway

Progressionsmål efter college:

Grad studie på et top 30 universitet

Indgangskrav:

Mindst fem GCSE karakterer 9-5 inklusive engelsk sprog og matematik.Specifikke kvaliteter kræves ved GCSE for visse A-niveau valg.... [-]
Det Forenede Kongerige Portsmouth
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brockenhurst College

... [+]

Hvis du beslutter dig for at fortsætte kurset, vil du gøre yderligere to / tre moduler i dit andet år for at fuldføre dit fulde niveau.

[-]
Det Forenede Kongerige Brockenhurst
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
City and Islington College

Kollegiet kan prale med en fremragende rekord af præstation for A-niveau studerende. I 2013 var den samlede beståelsesprocent var en imponerende 98% fra 1.622 poster - og ... [+]

A Level program er uddannet på niveau 3 over en toårig periode. Du vil studere i en traditionel måde, hvor dine endelige kvaliteter vil blive baseret på enden af ​​årets eksamener.

Kvalifikationen er opdelt i et AS Level (år 1) og en A2 niveau (år 2), der hver udgør 50% af din samlede karakter. De fleste studerende tage 4 fag i deres første år og 3 i deres andet år. Vi har 34 fag til rådighed på et niveau (22 som har en beståelsesprocent 100%):

biologi Business Studies kemi Computing Kritiske og kontekstuel Studier Dans Drama og teater Studies økonomi elektronik Engelsk Sprog og Litteratur Engelsk litteratur Filmvidenskab Kunst French Yderligere Matematik geografi German Regering og Politik OCR Graphics historie Italiensk matematik Medievidenskab musik Musikteknologi FILOSOFI fotografering Fysik psykologi religiøse studier sociologi Spanish Tekstiler Tyrkisk ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Greene's Tutorial College Lisbon

A-niveauer er internationalt anerkendte kvalifikationer. Universiteter i mange lande vil acceptere tre A-niveauer, som opfylder adgangskriterierne på tværs af en lang ræk ... [+]

A-niveauer er internationalt anerkendte kvalifikationer. Universiteter i mange lande vil acceptere tre A-niveauer, som opfylder adgangskriterierne på tværs af en lang række kurser.

A-niveauer læres alle i små grupper af delt undervisning.

På Greene er der en kerne liste over CIE A niveauer - vist i nedenstående tabel - hvorfra studerende kan vælge tre.

Kerne A niveau fagMatematik

Videnskab Et niveau kræver også ekstra tid til praktisk arbejde - typisk omkring tre timer om ugen.

CIE Et niveau eksamen foregår i november og maj / juni hvert år, og hver et niveau kursus er opdelt i to dele: En førsteårsdel kaldet "AS" og en anden årsdel kaldet "A level". Studerende tager generelt deres AS eksamener i slutningen af deres første år af A level studie og deres A-niveau eksamener ved udgangen af deres andet år. Hvis det er nødvendigt, kan prøveeksamenerne genoptages den følgende november eller maj / juni under studentens andet år af et niveau studie på Greene.... [-]

Portugal Lissabon
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bosworth Independent College

A-niveauer er den traditionelle rute til de allerbedste universiteter og giver dybdegående forberedelser til uddannelser inden for videregående uddannelser. Desuden har d ... [+]

2 års A-niveau

A-niveauer er den traditionelle rute til de allerbedste universiteter og giver dybdegående forberedelser til uddannelser inden for videregående uddannelser. Desuden har de international anerkendelse. De fleste af vores studerende deltager i det toårige program og med 22 fag at vælge imellem og ingen tidsplanlægningsbegrænsninger, kan eleverne virkelig skabe den rigtige vej til deres egen fremtid. Mange af vores internationale studerende optager muligheden for at sætte en ekstra A-niveau eksamen på deres første sprog. Typisk tager indfødte engelsksprog fire emner i det første år og afhænger af AS-resultater, fortsætter med enten tre eller fire af disse emner ind i deres andet år. Under visse omstændigheder kan eleverne også vælge at tilføje et andet AS-emne i år to. Studerende, der ikke er engelsksprogede, har mulighed for at tage IELTS (International English Language Testing System) som et af deres fagvalg. IELTS eksamener arrangeres i november, marts og maj. Alle studerende, der studerer A-niveauer, skal opnå mindst en C-karakter i tre AS-prøver for at kunne udvikle sig til A2.... [-]

Det Forenede Kongerige Northampton
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Carfax College Oxford

A-niveauer er en "guldstandard" -kvalifikation, anerkendt over hele verden af ​​universiteter og arbejdsgivere som et tegn på akademisk ekspertise. De fleste studerende t ... [+]

A-niveauer er en "guldstandard" -kvalifikation, anerkendt over hele verden af ​​universiteter og arbejdsgivere som et tegn på akademisk ekspertise. De fleste studerende tager tre A-niveauer, og de fleste universiteter kræver dette, men andre tal mellem to og fem er ikke ualmindelige.

At studere for A-niveauer er en krævende proces og tager normalt to fulde års studier i en skole eller kollegium. Denne struktur passer imidlertid ikke til alle.

For studerende, der har brug for ikke-standardiserede datoer, et højere niveau af individuel støtte, eller som ønsker at tage usædvanlige kombinationer af emner eller valgfrie moduler, er Carfax College her for at hjælpe.

... [-]
Det Forenede Kongerige Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cardiff Sixth Form College

På Cardiff Sixth Form College søger vi at skabe en ægte passion for at lære i vores studerende. Vores undervisning har til formål at få eleverne til at tænke for sig selv ... [+]

Oversigt

På Cardiff Sixth Form College søger vi at skabe en ægte passion for at lære i vores studerende. Vores undervisning har til formål at få eleverne til at tænke for sig selv. Vi mener, at dette sætter vores elever bortset fra mængden, hvilket fører til fremragende resultater fra år til år.

Nedenfor er en kort introduktion til UK A-Level systemet, vores eget A-Level program og hvordan du bedst kan vælge dine A-Level emner. Oplysninger om de A-niveau kurser vi tilbyder på kollegiet findes på vores afdelings side.

For et indgående kig på alle fagvalg, der er tilgængelige for studerende, kan du downloade en kopi af vores akademiske håndbog .

UK A-LEVELS - AS OG A2... [-]
Det Forenede Kongerige Cardiff
August 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Den CCSS etårige Et niveau hurtig program er en enestående mulighed for at få guld-standard A niveau kvalifikation på bare et år ... ... [+]

Selvom underlagt specifikationer for A Niveauer bliver reformeret, disse ændringer ikke påvirke nogen tager et år A-niveau kurser starter i september 2015. De velkendte specifikationer fortsat være til rådighed i år.

Den CCSS etårige Et niveau hurtig program er en enestående mulighed for at få guld-standard A niveau kvalifikation på bare et år.

På dette kursus studerende tage op til tre fag, og det er velegnet til studerende, der har:

afsluttet en sekundær gymnasium uddannelse i udlandet og har brug A Niveauer for at indtaste et britisk universitet; afsluttet lavere sjette, men har brug for at re-cover AS ud over at lære den nye A2 materiale, eller ønsker at tage nye emner sammen en A2-baseret program; taget A Niveauer, men ønsker at re-tage. Re-tage eleverne generelt opgradere fra CCSS med forbedrede universitetets muligheder og en meget klarere forståelse af de færdigheder, der kræves for at få det bedste ud af graden-niveau arbejde. ... [-]
Det Forenede Kongerige Cambridge
August 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
SFH StudyFromHome

Dette kursus forbereder dig til at sætte dit niveau i matematik. Du vil være i stand til at få op til 56 UCAS-point til hjælp i din universitets ansøgningsproces. ... [+]

kursus beskrivelse

Kvalifikation: A Level Mathematics (7357)

Udstedende organ: AQA

Støtte: Op til 2 år

Prøver: maj / juni 2020 eller maj / juni 2021

UCAS-point: Ja - Afhængig af karakterer

Studietid: 360 guidede læretimer - 700 timers total undersøgelse

BetalingsoplysningerBetaling i fuld: £ 449Betaler i trin: 10 månedlige betalinger på £ 50. Din første betaling vil blive £ 50, så vil der blive oprettet en direkte debitering for de resterende ni betalinger. Kun tilgængelig for studerende med en britisk bankkonto.To A-niveauer: Indtast kode AL50 ved kassen for at modtage £ 50 off (Kun fuld betaling).

Tre A-niveauer: Indtast kode AL200 ved kassen for at modtage £ 200 off (kun fuld betaling).... [-]

Det Forenede Kongerige Wolverhampton
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk