Certified Cloud Security Professional (CCSP) - studietype

 • Mulighed 1: 5-dages offentlig uddannelse
 • Mulighed 2: Erhvervsuddannelse

  Alternativ træning: 3-dages CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge) træning fra Cloud Security Alliance (CSA)

Få global Cloud Security-genkendelse med CCSP-titlen Certified Cloud Security Professional!

Mange virksomheder har bekymringer over at vedtage Cloud arkitektur på grund af de iboende sikkerhedsrisici. Denne nye uddannelse og certificering - udviklet af den førende informationssikkerhedsorganisation (ISC) 2 i samarbejde med Cloud Security Alliance (CSA) - vil bevise din Cloud Security-ekspertise på globalt plan.

I denne certificerede Cloud Security Professional (CCSP) træning får du de Cloud Security-færdigheder, du har brug for til at styre Cloud-miljøer og købe Cloud-tjenester.

Certified Cloud Security Professional (CCSP) - uddannelsesoversigt

Denne nye 5-dages træning giver en omfattende gennemgang af Cloud Security-koncepter og bedste praksis i branchen, der dækker de 6 domæner i Certified Cloud Security Professional (CCSP) Common Knowledge Body (CBK):

 • Arkitektoniske koncepter og designkrav
 • Cloud Data Security
 • Cloud Platform og Infrastruktur Sikkerhed
 • Cloud Application Security
 • operationer
 • Juridisk og Compliance

Uddannelsen hjælper dig med at gennemgå og opdatere din Cloud Security-viden og hjælpe dig med at identificere områder, du skal studere til CCSP-eksamen.

Certified Cloud Security Professional (CCSP) - hvem skal deltage?

Denne nye Certified Cloud Security Professional (CCSP) legitimation vil være passende for midlevel til avancerede fagfolk involveret i it-arkitektur, web og Cloud Security engineering, informationssikkerhed, styring, risiko og compliance (GRC) og it-revision.

Certified Cloud Security Professional (CCSP) træning - eksamensoplysninger

The (ISC) 2 eksamen til at blive Certified Cloud Security Professional (CCSP) består af 125 multiple choice spørgsmål. Prøverne tager 4 timer. Den bestående karakter er 700 ud af 1.000 point. Leveringen er computerbaseret og proctored af Pearson Vue på over 4.000 globale testcentre.

Certificeret Cloud Security Professional (CCSP) uddannelse internt

Med mindst 5 personer kan en træning i virksomheden på certifikatet Certified Cloud Security Professional (CCSP) være dit bedste valg. En intern uddannelse har flere fordele:

 • Det sparer tid og penge;
 • Giver dig mulighed for at træne i komfort i dit eget arbejdsmiljø;
 • Kan arrangeres for grupper på 5 personer eller mere;
 • Vil finde sted på et tidspunkt valgt af og bekvemt for dig; og
 • Følsomme problemer kan diskuteres åbent, fordi der ikke er nogen udenforstående.

Certified Cloud Security Professional (CCSP) - læringsmål

Efter at have gennemført certificeret Cloud Security Professional (CCSP) træning, vil du kunne:

 • Beskriv de byggesten, der er nødvendige for at udvikle Cloud-baserede systemer, herunder begreber med hensyn til kunde, udbyder, partner, målte tjenester, skalerbarhed, virtualisering, opbevaring og netværk. Du vil også kunne forstå Cloud reference arkitekturen baseret på aktiviteter defineret ved at inkludere standarddokumenter.

 • Identificer de typer kontroller, der er nødvendige for at administrere forskellige niveauer af fortrolighed, integritet og tilgængelighed med hensyn til sikring af data i Cloud. Du vil få viden om emner inden for data-opdagelse og klassificeringsteknikker, digital risikostyring, databeskyttelse, datalagring, detektion, arkivering, datahændelseslogning, forældremyndighed og ikke-afvisning og strategisk brug af sikkerhedsoplysninger og hændelseshåndtering (SIEM).

 • Identificere de virtuelle og fysiske komponenter i Cloud infrastrukturen med hensyn til risikostyringsanalyse, herunder værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at opretholde en sikker Cloud-infrastruktur. Ud over risikoanalyse får du en forståelse for, hvordan du forbereder og vedligeholder Business Continuity og katastrofegenopretningsplaner, herunder teknikker og koncepter til identifikation af kritiske systemer og tabt datagendannelse.

 • Demonstrere en forståelse af softwarens udviklingslivscyklus. Du vil få en forståelse i Cloud-softwareforsikring og -validering, ved hjælp af sikker software og de nødvendige styringer til udvikling af sikre Cloud-miljøer med hensyn til programgrænseflader, Cloud Application Architecture og hvordan man sikrer data og applikations integritet, fortrolighed og tilgængelighed gennem identitet og adgangsløsninger.

 • Demonstrere evnen til at udvikle, planlægge, implementere, drive og styre den fysiske og logiske Cloud-infrastruktur gennem en forståelse af de nødvendige kontroller og ressourcer, bedste praksis i overvågning og revision og vigtigheden af ​​risikovurdering i både de fysiske og logiske Cloud-infrastrukturer .

 • Identificer privatlivsproblemer og revisionsprocesser, der anvendes i et Cloud-miljø, herunder revisionskontrol, sikkerhedsproblemer og de specifikke rapporteringsattributter. Emner dækket omfatter etisk adfærd og krævede overholdelse af lovgivningsmæssige rammer, som omfatter undersøgelsesteknikker til kriminalanalyse og bevisindsamlingsmetoder.

Certified Cloud Security Professional (CCSP) - begrænset antal deltagere

På grund af den interaktive karakter af denne træning og for at optimere fordelene for deltagere fra forskellige øvelser er antallet af deltagere begrænset.

Certificeret Cloud Security Professional (CCSP) certificering - forudsætninger

Den certificerede Cloud Security Professional (CCSP) uddannelse er designet til erfarne informationssikkerhedspersonale med mindst 5 års fuldtids IT-erfaring, herunder 3 års informationssikkerhed og mindst et års Cloud Security-oplevelse.

Bemærk: Du kan erstatte (ISC) 2's CISSP certificering til hele CCSP oplevelses forudsætningerne.

Certified Cloud Security Professional (CCSP) - kursusmateriale

Den 5-dages CCSP-uddannelse består af teori, praktiske eksempler og instruktionsundervisning. Lab sessionerne er designet til at give dig mulighed for at udnytte den viden, der er opnået i løbet af træningen i et instruktør-ledet miljø. Du vil modtage inspirerende kursusmateriale.

Om Cloud Security Alliance (CSA)

Certificeret Cloud Security Professional (CCSP) træning er udviklet af den førende informationssikkerhedsorganisation (ISC) 2 i samarbejde med Cloud Security Alliance (CSA).

CSA er en nonprofitorganisation med en mission for at fremme brugen af ​​bedste praksis til at yde sikkerhedshjælp inden for Cloud Computing og at give uddannelse til brug af Cloud Computing for at sikre alle andre former for databehandling. Cloud Security Alliance ledes af en bred koalition af branchefolk, virksomheder, associerede virksomheder og andre interessenter. CSA certificeringskort er en forskelligartet gruppe af Cloud Security eksperter fra hele verden.

Om (ISC) 2 - Det Internationale Informationssystem Security Certification Consortium

(ISC) 2 er den globale, non-profit-leder inden for uddannelse og certificering af cyber-, informations-, software- og infrastruktur sikkerhedspersonale i hele deres karriere. (ISC) 2 leverer leverandørneutrale uddannelsesprodukter, karriereydelser og Gold Standard legitimationsoplysninger til fagfolk i mere end 160 lande. Deltag i dette elite netværk med over 110.000 certificerede branchefolk over hele verden ved at få den Certified Cloud Security Professional (CCSP) titel!

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra International Management Forum Academy »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 dage
Fuldtid
Price
3,980 EUR
(Moms ekskl.) Pr. Person. Gebyret inkluderer indkvartering, frokoster, kaffe, te, kursusmaterialer og hands-on sessioner. Udgifterne til CCSP eksamen er ikke inkluderet og er € 480, - pr person.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date