4 roller en leder

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

4 roller en leder

Seattle Pacific University School of Business and Economics

Dag, forvirring - ikke en glat, fast kurs - ofte hersker i organisationer og virksomheder. Faktisk, siger Stephen R. Covey, vi er nu i en "permanent whitewater verden." Ikke alene er gode lederevner vigtigt, men effektiv ledelse er også afgørende. Gennem dette kursus, 4 roller en Leader, deltagerne får de værktøjer, processer og sammenhæng til at lede med succes, selv i tider med turbulente forandringer.

Hvad vil du lære

Dette kursus består af fire sessioner udføres en eftermiddag eller aften Hvad vil du lære: Brug af materialer skabt af Franklin Covey, vil du lære at anvende de fire roller lederskab til arbejdspladsen.

  • Forståelse rolle pathfinding, justering bemyndigelse og modellering
  • Påfør de fire roller til en elev-udvalgt projekt / initiativ
  • Skabe win-win aftaler og lederskab handlingsplaner
  • Forstår værdien af ​​den fælles Dekommissionering proces

Længde:

Fire - halv dag møder i klasseundervisning efterfulgt af 4 roller en Leader CD, som giver deltagerne en værktøjskasse til yderligere at forstå og anvende de fire roller til den virkelige verden af ​​arbejde.


Formålet med kurset:

Ledelse er en sindstilstand, ikke en jobbeskrivelse. Alle på alle niveauer i organisationen kan anvende disse fire principper til enhver given situation og producere fremragende resultater. Dette kursus er en glimrende opfølgning på de 7 Gode Vaner People.

Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Forskning Partners opfylder læringsbehov af ledere, supervisorer, og de enkelte bidragydere i organisationer. Uanset om du er en lille virksomhed ejer, en menneskelig ressource professionel, en afdelingsleder eller en ledende medarbejder, er vores PEAK Learning Program ™ designet til at tilbyde dig top kvalitet læring og udvikling oplevelser. Vi er pædagoger og erhvervsledere forpligtet sig til at den fulde udvikling af fagfolk, uanset deres område eller branche.   
 
 


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 dage
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Seattle, District of Columbia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Seattle, District of Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen