Read the Official Description

Dag, forvirring - ikke en glat, fast kurs - ofte hersker i organisationer og virksomheder. Faktisk, siger Stephen R. Covey, vi er nu i en "permanent whitewater verden." Ikke alene er gode lederevner vigtigt, men effektiv ledelse er også afgørende. Gennem dette kursus, 4 roller en Leader, deltagerne får de værktøjer, processer og sammenhæng til at lede med succes, selv i tider med turbulente forandringer.

Hvad vil du lære

Dette kursus består af fire sessioner udføres en eftermiddag eller aften Hvad vil du lære: Brug af materialer skabt af Franklin Covey, vil du lære at anvende de fire roller lederskab til arbejdspladsen.

  • Forståelse rolle pathfinding, justering bemyndigelse og modellering
  • Påfør de fire roller til en elev-udvalgt projekt / initiativ
  • Skabe win-win aftaler og lederskab handlingsplaner
  • Forstår værdien af ​​den fælles Dekommissionering proces

Længde:

Fire - halv dag møder i klasseundervisning efterfulgt af 4 roller en Leader CD, som giver deltagerne en værktøjskasse til yderligere at forstå og anvende de fire roller til den virkelige verden af ​​arbejde.


Formålet med kurset:

Ledelse er en sindstilstand, ikke en jobbeskrivelse. Alle på alle niveauer i organisationen kan anvende disse fire principper til enhver given situation og producere fremragende resultater. Dette kursus er en glimrende opfølgning på de 7 Gode Vaner People.

Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Forskning Partners opfylder læringsbehov af ledere, supervisorer, og de enkelte bidragydere i organisationer. Uanset om du er en lille virksomhed ejer, en menneskelig ressource professionel, en afdelingsleder eller en ledende medarbejder, er vores PEAK Learning Program ™ designet til at tilbyde dig top kvalitet læring og udvikling oplevelser. Vi er pædagoger og erhvervsledere forpligtet sig til at den fulde udvikling af fagfolk, uanset deres område eller branche.   
 
 


Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Seattle Pacific University School of Business and Economics »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
5 dage
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date