Read the Official Description

Fra den første dag i vores 3-årige Acting Course er vores studerende nedsænket i en skuespiller. Det er den mest komplette og grundige dramatræning, som vi (eller andre) tilbyder.

Du vil lære det grundlæggende i Science at handle tidligt i løbet og tilbringe de næste 3 år udvide og honey din færdighed. For at supplere dine skuespilskoler modtager du også omfattende træning inden for en række andre discipliner, herunder stemme, bevægelse, sang, dans (jazz, ballet

Vores kursus giver eleverne en hidtil uset mængde præstationserfaring og vejledning feedback. Ikke alene har vi et fjerde sigt i løbet af sommeren, hvor du vil udøve og udføre en fuld længdespil hvert år (eller to), instrueret af en af ​​dine vejledere, men du vil løbende blive instrueret i kortere præstationsstykker i løbet af året af stipendiat studerende på Directing Module.

Du vil finde kurset sjovt og udfordrende og under vejledning fra vores vejledere bliver du den bedste skuespiller, du muligvis kan være.

Der er 4 vilkår hvert år: (se vores hjemmeside for mere detaljerede datoer)

  • Term 1: september - december
  • Term 2: Januar-marts
  • Term 3: april - juni
  • Term 4: juli - september

Gebyrer: £ 10.450 (betales i terminerede rater)

Garanti

Fordi vi er så sikre på, at den træning, vi tilbyder, er den bedste, der findes overalt i verden, kommer alle vores kurser med en unik garanti:

Hvis du ved udgangen af ​​6 uger på et af vores kurser på akademiet ikke tror på, at dit kursus er den bedste måde at lære at handle på, vil vi returnere dine penge fuldt ud.

Stipendium

Rabat på 5% til 20% til rådighed for studerende, der ikke har adgang til studielån eller anden form for finansiering, begrænset og underlagt procedure

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Kogan Academy of Dramatic Arts »

Last updated August 21, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
8,880 GBP
pr. år (betales i terminerende rater).
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date