Read the Official Description

21. århundredes Digital Storytelling

Arrangør:

CICERO Læring og medier Education Research Centre, University of Helsinki

Relaterede Degree programmer:

Varhaiskasvatus

DATOER:

9.-2017/08/18

PRISER:

600-900 EUR Få mere

CREDITS:

6 ECTS

KOORDINATOR:

Professor Hannele Niemi

Target studerende

Kurset henvender sig til kandidat- og ph.d.-studerende fra flere discipliner (såsom samfundsvidenskab, uddannelse, humaniora og naturvidenskab). Deltagerne skal have en vis erfaring med digitale teknologier og / eller interesse for at integrere internettet og dets tjenester og web-baserede miljøer til forskning og studier (fx til dataindsamling, refleksion, individuelt og samarbejde arbejde, etc.).

Synopsis

Dette kursus har til formål at give flere kanaler til elev-drevet skabelse viden ved hjælp af digital storytelling som værktøj. Kursusdeltagerne vil blive engageret i autentiske oplevelser af, hvordan at designe, implementere og evaluere digital video historier. De vil lære det 21. århundrede færdigheder forbundet med historien oprettelse og kombinere og udvikle forskellige literacies og retningslinjer. Kurset vil også tilbyde praksis i, hvordan man bruger digital storytelling til forskningsformål og som medie bemyndigelse elever i forskellige aldre og sammenhænge. Desuden vil vi bruge et webbaseret miljø, hvor deltagerne vil uploade, dele og redigere video historier til individuel refleksion og gruppearbejde samt online interaktion og samarbejde.

Læringsmål

Deltagerne vil udvikle det 21. århundrede literacies og færdigheder, der er nødvendige for at strukturere digitale historier i visuel og tekstuel format. På den måde vil de være i stand til at opfylde de nuværende videnskabelige og praktiske behov såsom indtastning og fastholde dialog relateret til deres marker og studier aktivt, kreativt og med et kritisk øje.

Kursus format og undervisningsmetoder

Kurset består af foredrag og workshops. I løbet af kurset studerende vil blive inddraget i individuel og gruppearbejde.

Midler og kriterier for vurderingen

Bestået / ikke bestået: baseret på aktiv deltagelse, gruppearbejde og præsentationer, og læring dagbog

Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
10 dage
Fuldtid
Price
600 EUR
600-900 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date