Den internationale pilot uddannelse på Pilot Flight Academy er en 2-årig fuldtidsuddannelse med parallelle teoretiske studier og flyvende.

Hele programmet gennemføres på vores moderne skole på Torp Lufthavn Sandefjord. Efter eksamen, vil du være kvalificeret til et job som pilot med flyselskaberne. De teori lektioner foregår i moderne klasseværelser med nye smartboards. Flyet er nye og meget moderne med avanceret instrumentering. Vi har state-of-the-art flysimulatorer, hvoraf den ene er en Boeing 737NG simulator. Skolen er åben for vores studerende 24/7, og de studerende bruger på skolen, både på hverdage og i weekenden. Vi har en livlig og aktiv studentermiljø. Vores briefing værelse er et mødested for studerende og undervisere, og er også den "hovedkvarter« for planlægning indenlandske og udenlandske flyvninger og til udveksling af erfaringer og viden.

KURSUS PLAN

Hos Pilot Flight Academy, er uddannelse opdelt i to: Skiftende ugers teori og flyvende. Teorien uger består af seks timers instruktion, og i de uger af flyvende, de studerende flyve skolens fly. Flight uddannelse for de studerende begynder tidligt i programmet, og de studerende har normalt erhvervet tilstrækkelig viden til at kunne flyve solo allerede mod slutningen af ​​første semester! En international flyvning træningsprogram på Pilot Flight School består af 915 timers høj kvalitet klasseundervisning på ATPL (A) niveau, det mest avancerede certifikat for piloter. Sideløbende med teorien instruktion, vil de studerende lære grundlæggende visuelle og instrument flyvende i første omgang, og senere fremskridt til avanceret instrument, flyver i skolens tomotorers fly. Mod slutningen af ​​kurset studerende vil gå gennem simulator træning, hvor de lærer den krævende opgave med besætning samarbejde under stressede situationer.

Forårssemesteret starter første hele uge af januar og fortsætter i hele juni måned. Fall semester starter første hele uge af august og fortsætter til ca.. 20 dec. Der er påskeferie, fire ugers sommerferie og to ugers juleferie i løbet af skoleåret.

UNDERVISNING OG LÆRING

Hos Pilot Flight Academy vi opfordrer til at gennemføre uddannelsen som tæt op til virkeligheden for piloten profession som muligt. Vores program omfatter alle sorter af en pilot arbejde, til at forberede vores studerende til deres profession i den bedst mulige sag.

150112 presentasjon karriere-undersøgelser

Simulatortræning

Skolen har moderne simulatorer, at de studerende bruger som en del af deres uddannelse. En af simulatorer er en Cessna 172, svarende til grunduddannelsen flyet skolen bruger. Mod slutningen af ​​uddannelsen, vil de studerende flyve Boeing 737NG simulator, der anvendes til flere besætningsmedlemmer og jet orientering uddannelse.

KARRIERE

Folk rejser mere end nogensinde, og der er en stigende efterspørgsel efter piloter. Dimitteret fra Pilot Flight Academy vil du have alle certifikater, der er nødvendige for at anvende som en første officer i flyselskaberne.

Efterspørgslen efter piloter forventes at stige i de følgende år. Både erhvervslivet og private rejser med fly er stigende. Flyselskabet trafik stiger hver måned, og de store flyselskaber løbende lancere nye ruter. Dette, sammen med forventede pensioneringer på grund af alderdom blandt piloter, vil skabe en stor efterspørgsel efter nye piloter i de kommende år, især i Skandinavien. Prognose fra Boeing og Airbus stat, at den verdensomspændende efterspørgsel efter nye piloter vil overstige 500 000 inden år 2033, og vi er allerede begyndt at se en pilot mangel i USA og Asien. Så nu er det tid for dig at starte din pilot uddannelse!

VÆRE PILOT

At være en pilot er krævende og spændende, og mange beslutninger skal foretages både før og under en flyvning. Piloter skal derfor være godt uddannede og rustet til de opgaver, der venter dem.

Vores flåde

DIAMOND DA42 NG - LN-FTL

Diamond DA42 NG er den mest moderne twin motor stempel fly på markedet. Flyet er godkendt til IFR flyvning. Det har Garmin 1000, ligesom vores Cessna 172`s og giver en god overgang fra enkelt- til multiengine uddannelse. Vores DA42 NG har autopilot, flightdirector, TKS (væske) afisning systemet, trafik varslingssystem (TAS) og stormscope.

CESSNA 172SP

LN-FTE, FTF, FTG, FTH, FTI, FTJ og FTK ER alle nye Cessna 172SP s med en Garmin G1000 glasscockpit, autopilot og flyvning direktør. Alle fly er IFR-certificeret og anvendes både til PPL uddannelse og instrument flyvende. Cessna 172 er en velkendt uddannelse fly. Flyet er meget velegnet til grunduddannelse, mens instrumenteringen er avanceret, så flyet også bruges til instrument flyvninger. Garmin 1000 instrumentering ligner instrumenterne i moderne passagerfly. Garmin 1000 Systemet viser instrumenterne fly på to LCD-skærme. Radio, er navigationsenheder og GPS integreret. GPS-position vises i et kort på en LCD-skærm.

ADGANG

Adgangskrav til pilotundersøgelserne på Pilot Flight Academy:

Ansøgeren skal - være mellem 18 og 33 år - Før flyvemedicinsk undersøgelse Klasse 1 - Pass adgangsprøver til matematik, logik og engelsk for at ansøge om pilotundersøgelser på Pilot Flight Academy disse kriterier skal være opfyldt, og adgangsprøver skal tages, og godkendt. De internationale kandidater skal også holde et gyldigt studie visum til at studere i Norge, eller være i stand til at levere dette.

MEDICINSK UNDERSØGELSE

Vi opfordrer vores ansøgere at kontakte en flyvemedicinsk center at lave en aftale for at tage flyvemedicinsk klasse 1 certifikat i tidspunktet for deres studiestart. Bemærk venligst, at ansøgere, der ikke er tildelt en flyvemedicinsk klasse 1 lægeerklæring vil modtage en tilbagebetaling af alle betalinger til skolen vedrørende denne ansøgning. Det skal bemærkes, at udstedelsen af ​​et flyvemedicinsk klasse 1 lægeerklæring kan i Norge, kun udføres af den "Luftfartstilsynets Flymedisinske seksjon" i Oslo, men fra enhver anden godkendt Aero Medical Center i europæiske lande. Kontakt venligst skolen for yderligere oplysninger om flyvemedicinsk Centers kontakt.

Ikke bestået flyvemedicinsk undersøgelse vil naturligvis føre til en fuld tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret på 30 000 NOK, -.

Boliger

Pilot Flight Academy hjælper alle kommende studerende i at finde bolig. Vi har forskellige kollegieværelse løsninger på de aktuelle lufthavn / skolens lokaler, og vil sende alle indskrevne studerende til yderligere booking af disse eller andre alternativer boliger.

Priserne vil variere med størrelsen, privat badeværelse løsning osv, men starter fra ca. NOK 4700 per måned, el og wi-fi inkluderet.

Dorm værelser tilbyder en møbleret værelse med seng, skrivebord og skab, men også delte køkken- og stue områder. Nogle sovesale har eget badeværelse, mens andre deler.

Alle kollegieværelse værelse faciliteter er nyindrettede og frisk udseende.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Jan 2020
Duration
2 år
Fuldtid
Price
890,000 NOK
som du betale 30 000 NOK på optagelse.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019, Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019, Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date