PATISSERIE & KONFEKTIONSNIVEAU 3 DIPLOMA
Wigan & Leigh College
Nøgleinformation
Campus placering
Wigan, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Aug 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Bagerifærdigheder er meget efterspurgte i fødevare- og drikkevareindustrien. Som bager bruger du en række metoder til at producere brød og konfektureprodukter. Hvis du er lidenskabelig med mad og nyder at bage, kan dette være den karriere, du leder efter. Du har brug for gode numeriske færdigheder til vejning og måling af ingredienser. Vejledere bringer værdifuld brancheerfaring til din læring og et væld af viden og færdigheder. Du vil drage fordel af forbindelser med nogle af de fineste producenter af brød og konfekture, herunder Morris Bakery og Hovis. Vores praktiske kurser giver dig viden, færdigheder og kvalifikationer til at sikre beskæftigelse i fødevare- og drikkevareindustrien.
Du vil udvikle dine specialiserede konditor- og konfektureevner i vores industristandardkøkken og lære i et meget innovativt miljø, hvor kreativitet og entusiasme aktivt fremmes. Dette avancerede konditori og konfektureeksamen giver dig mulighed for at udvikle moderne teknikker til produktion af gærede dejprodukter, petit fours, pastaprodukter, desserter, chokolade og sukkerarbejde. Vi vil også bringe gastronomen ud i dig og skrive en kritik af at besøge en række restauranter.
Et niveau 3-eksamensbevis i avanceret professionelt madlavning (køkken og spisekammer) og / eller beskæftigelse inden for branchen.
Du vil kræve en uniform og kit / knive, der overholder pensumkodeksen.
Du har brug for en vellykket gennemførelse af niveau 2 i emnet plus matematik eller engelsk i klasse 4 for at komme ind.