Madlavning Diplom
Le Cordon Bleu University Mexico
Nøgleinformation
Campus placering
Naucalpan de Juárez, Mexico
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jul 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Diplomuddannelsen i madlavning mestrer avancerede kulinariske teknikker, der gælder for næsten enhver madlavning. Udforsk franske kulinariske traditioner, globale køkkener og aktuelle tendenser.
Kogediplomet tildeles den studerende, der med succes har gennemført grund-, mellem- og overordnet niveau. Du kan kun tilmelde dig ét niveau (f.eks. Grundlæggende madlavningscertifikat) og fortsætte til det næste niveau senere (i en begrænset periode). Selv med tidligere erhvervserfaring skal du starte med det grundlæggende niveau af madlavning, før du går videre til det næste. Du vil modtage et certifikat for hvert afsluttet niveau. Efterfølgende, efter at have afsluttet Diploma in Cooking og Diploma in Pastry, vil du modtage Le Grand Diplôme®, som er Le Cordon Bleu Internationals højeste fortræffelighed.