Kulinariske kunst
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Nøgleinformation
Campus placering
Online USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vores program fremhæver kompetencebaseret træning gennem progressive læringsenheder. En stor del af træningen finder sted i vores træningskøkkener, hvilket giver eleverne masser af "køkkentid" for at lade deres færdighedsniveauer vokse. Ved hjælp af en "praktisk" fødevareproduktionstilgang arbejder eleverne individuelt eller i små grupper. Derudover er “Core” kulinariske akademiske færdigheder inkorporeret i den studerendes træningsplan. Disse yderligere færdighedsklasser vil omfatte ernæring, indkøb og beholdning, restaurantadministration, menu og andre "kerneklasser".
Hver fokusenhed starter med den kulinariske basisklasse. Efterfølgende fødevareproduktionsklasser udvikler mere avancerede teknikker og giver mulighed for mere dybtgående evaluering af studerende.