Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk Pastry Arts Diploma

Fransk Pastry Arts Diploma

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nøgleinformation


Campus placering

Yssingeaux, Frankrig

Lingvistik / Sprogvidenskab

Engelsk

Studieformat

På campus

Varighed

8 Måneder

Hastighed

Fuldtid

Studieafgifter

EUR 26.390 / per course *

Ansøgningsfrist

Kontakt skolen

Tidligste startdato

Kontakt skolen

* nettopriser.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Diplom i bagning og konditori Management (online)
    • Online Canada
    • Toronto, Canada
  • Associate in Science i bagning og wienerbrød
    • Santa Clara, USA
  • Professionelt kursus i konditori og bagning
    • Barcelona, Spanien