Diplom (udvidet) i madteknologi
University of Johannesburg
Nøgleinformation
Campus placering
Johannesburg, Sydafrika
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
ZAR 43.121 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* indkvartering af bolig: USD 2500 pr. år
Introduktion
Det centrale formål med eksamensbeviset (udvidet) i fødevareteknologi er at udvikle kandidater, der kan demonstrere fokuseret viden og færdigheder inden for madteknologi. Programmet fokuserer derfor centralt på at udstyre studerende med en dybdegående og specialiseret viden om de generelle principper og praktiske færdigheder, der gælder for fødevareteknologibranchen. Som en del af eksamensundersøgelsen og i samarbejde med de relevante arbejdspladsinstitutioner / organer / organisationer udsættes studerende også for den relevante arbejdsverden for at få erfaring med at anvende den erhvervede viden og praktiske færdigheder i arbejdspladsens kontekst. Undervisningen og arbejdspladserfaringen giver succesfulde studerende adgang til en række karriere- og beskæftigelsesmuligheder i forbindelse med analyse af deres specialisering.
Indlæggelser
Programresultat
Eleverne skal kunne:
- Identificer, evaluer og løs både rutinemæssige og ukendte problemer ved hjælp af korrekte procedurer/metoder/teknikker.
- Arbejd effektivt sammen med andre i et team.
- Håndtere veldefinerede og nye læringsaktiviteter i et struktureret læringsmiljø.
- Analysere, syntetisere og evaluere information, teorier og ideer forbundet med analytisk kemi/bioteknologi/fødevareteknologi.
- Demonstrere forståelse for omfanget og hovedområderne inden for analytisk kemi/bioteknologi/fødevareteknologi og hvordan den respektive disciplin/felt relaterer sig til andre områder eller systemer.
- Overvåg deres egen præstation og vurder den i forhold til de givne kriterier.
- Præsentere og kommunikere information effektivt og meningsfuldt ved hjælp af videnskabelige og akademiske/professionelle diskurskonventioner og -formater.
- Vis ansvar over for andres miljø og sundhed ved at bruge videnskab og teknologi i overensstemmelse med anerkendte faglige og/eller etiske kodeks eller praksis.