Certifikat III i kommerciel madlavning
Australian Institute of Technical Training (AITT)
Nøgleinformation
Campus placering
Melbourne, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der bruger en bred vifte af veludviklede madlavningsfærdigheder og god viden om køkkendrift til at tilberede mad og menupunkter. Ved hjælp af skøn og dømmekraft arbejder de med en vis uafhængighed og under begrænset tilsyn ved hjælp af planer, politikker og procedurer til at styre arbejdsaktiviteter. Denne kvalifikation giver en Pathway til at arbejde som en kommerciel kok i restauranter, hoteller, klubber, pubber, caféer og caféer.