Bagning og bagværk
St. Louis Community College
Nøgleinformation
Campus placering
St. Louis, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dette program giver de studerende mulighed for at få den nødvendige teoretiske og praktiske viden for at blive en succesrig konditor. Begreber bagteori og ernæring; brød, rundstykker og bagerier; produktionsteksteknikker; og kageproduktion og dekoration lægger grundlaget for vigtige konditorrelaterede færdigheder.
Avancerede klasser i håndværks- og dekorativt brød; is og frosne desserter; chokolade og praliner; moderne belagte desserter; og udstillingsgenstande og konfekturekunst tillader specialuddannelse i specifikke koncentrationsområder for den håbende konditor. Det sidste kursus, Baking and Pastry Arts Capstone, giver den studerende en reel simulering af, hvad han kan forvente efter eksamen.