Associeret anvendt videnskab inden for bagning og bagværk
York County Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Wells, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Sekventeringen af kurser i dette program begynder i efterårssemestret. Studerende, der kommer ind om foråret eller sommeren, vil sandsynligvis tage længere tid end to år at gennemføre programmet.
Bygget fra et fundament inden for kulinarisk kunst opmuntrer Baking & Pastry Option studerende til at udvide deres fulde sæt klassiske færdigheder. Den rutinemæssige praksis med grundlæggende teknikker og procedurer og kreative og kunstneriske kulinariske kreationer i madlavnings- og bagningslaboratorierne vil udvikle kvalifikationer i en bredere vifte af kulinariske bestræbelser. Udover at opbygge ekspertise i køkkenet fokuserer programmet også på de ledelseskoncepter, der er nødvendige for at være en succesrig konditor, dessertkok eller bagervirksomhedsejer. Kurser som personale- og økonomistyring og menudesign, opgørelse og omkostningskontrol vil forberede eleverne inden for kulinarisk og bagende kunst.
Kandidater vil være forberedt på karriere i fine restauranter, som medlemmer af wiener- og bageteam og som et bager eller ejere af små virksomheder og progressive kulinariske stillinger, herunder konditorer, dessertkokke og bagere.
De, der ønsker at se ud over køkkenet, vil have viden og færdigheder til at forfølge en karriere i spisestuen og udvikle oplevelsen til at blive bagerleder.
Efter vellykket afslutning af Associate of Applied Science-grad i kulinarisk kunst bagning og wienerbrød mulighed, vil kandidater være i stand til at:
Demonstrer sikker håndtering og opbevaring af mad og køkkenudstyr.
Planlæg menuer, der matcher omfanget og økonomien i forskellige kommercielle og professionelle institutioner.
Analyser nutidige forretningsmæssige og økonomiske spørgsmål i et professionelt køkken.
Anerkend værdien af mangfoldighed i meninger, værdier, evner og kulturer i et professionelt køkkenmiljø.
Arbejd både uafhængigt og som et teammedlem i et professionelt køkkenmiljø.
Udvikle politikker designet til at nå de økonomiske mål for et professionelt køkken.
Opret retter ved hjælp af de klassiske madlavnings- og bageteknikker, der danner grundlaget for det professionelle køkken.
Forklar teknikkerne, videnskaben og kunstnerskabet bag tilberedningen af brød, kager, bagværk og dessertretter i et professionelt køkken.
Forbered retter og menuer til en mangfoldighed af kulturelle præferencer og behov.
Forbered retter og menuer til specifikke sundheds- og diætbehov.