AAS inden for brygning, destillation og gæring
Asheville-Buncombe Technical Community College
Nøgleinformation
Campus placering
Asheville, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Denne læseplan er designet til at forberede enkeltpersoner til forskellige karrierer inden for brygning, destillation og gæring. Klasseværelsesinstruktion, praktiske laboratorieanvendelser af brygning, destillation og gæringsprincipper og praksis er inkluderet i studiet. Kursusarbejde i brygning, destillation og gæring inkluderer produktion, drift, sikkerhed og sanitet og tilhørende procesteknologier. Relateret kursusarbejde tilbydes i gæringsproduktion, sikkerhed og sanitet, anvendt håndværksmikrobiologi, landbrug, markedsføring, ledelse, udstyr, emballering og vedligeholdelse.
Kandidater skal kvalificere sig til beskæftigelsesmuligheder i brygnings-, destillations- og gæringsindustrien. Studerende kan være berettiget til at deltage i den professionelle IBD-certificeringseksamen (Institute of Brewing and Distilling), der svarer til studieprogrammet. Bryggeri-, destillations- og gæringsprogrammet forbereder enkeltpersoner til at anvende teknisk viden og færdigheder til at brygge, destillere og fermentere forskellige produkter, herunder drikkevarer. Omfatter instruktion i produktion af gærede produkter, dyrkning, markedsføring, ledelse, juridiske spørgsmål, inspektion, vedligeholdelse, service og reparation af udstyr, anlægsdrift, emballering, sanitet og svejsning.