Læs den officielle beskrivelse

På dette niveau studerende vil dække alle færdigheder læse, skrive, tale og lytte, Studere en Grammatik pensum, udvikle ordforråd og arbejde på udtale. En coursebook vil løbende blive brugt i klassen, men vil blive ofte suppleret med et udvalg af autentiske materialer og andet undervisningsmateriale, som vil variere afhængigt af klassen og deres interesser.

Et kursus på WLA giver de studerende mulighed for at gøre en betydelig forbedring af deres engelsk. Det giver de studerende at opleve "livet som en Londoner", og blive fortrolig med en af ​​verdens største internationale byer. En lang engelsk kursus fører til en University of Cambridge eksamen vil styrke en CV / Genoptag og mange arbejdsgivere vil blive imponeret af en potentiel medarbejder, der med succes har studeret i udlandet og kan kommunikere effektivt på verdens førende internationale sprog.

Alle klasser bliver undervist af uddannede lærere kvalificerede i at undervise i engelsk som fremmedsprog. Vores fantastiske engelske kurser kombineret med dit hårde arbejde kan betyde store resultater.

Eleverne kan starte en mandag (bortset fra ferie Bank i maj og august). Vi holder lukket i 2 uger til jul og en uge til påske og en uge i september / oktober.

Se 3 flere kurser fra Wimbledon Language Academy »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date