Read the Official Description

Program i Management med SAP

&nbsp

I disse usikre tider har øget efterspørgslen efter uddannet profiler Management Control de tilbyder merværdi i forhold andre rent operationelt. Det er afgørende at fastholde og styrke holdet på området for ledelsens kontrol med et selskab ikke blot at tackle den kritiske situation, men også til gavn ud af det i fremtiden.

&nbsp

Efter succesen med fem udgaver gør dette program i Management Control i forskellige virksomheder, til La Salle IGS det marked, der tilbyder at give mere værdi til læseplaner og kompetenceudvikling profiler af både området for finansiering eller andre områder og tekniske profiler og ingeniører, der fører projekter og afdelinger, og som hviler hele eller en del af forvaltningen kontrolfunktion.

&nbsp

Det er også det eneste program på dette område, der omfatter den praktiske anvendelse niveau bruger med det mest anvendte værktøj på markedet, der er SAP.

&nbsp

&nbsp

Ansøgning om optagelse

Der er interesseret i kandidatuddannelsen efter indsendelsen af ​​din cv, opretholde en personlig samtale med lederen af ​​indlæggelser for. Hvis kandidaten er i tvivl om deres faglige udvikling, anbefaler vi at søge råd til Admissions udvalget. Alle ansøgninger vurderes af Admissions Officer. Vurderingen af ​​ansøgningerne sker for modtagelsen og tilmelding, ifølge plazas fastsatte grænse.

&nbsp

Det Admissions Udvalget vil vurdere viden, erfaring, holdninger, færdigheder eller interesse af kandidater til optagelse på kandidatuddannelsen.Efterfølgende besked via e-mail til kandidater accept til master, med instruktioner til at bekræfte reservationen gebyr. Modtaget meddelelse om godkendelse, kan de interesserede starte registreringsprocessen. Accept i Masters program er gyldig i to akademiske år.
Tilmelding - Levering af dokumenter

Indskrivning dokumentation skal indsendes til Akademisk sekretær.

Antallet af pladser er begrænset, og at starte optagelse proces, skal ansøgere indsende følgende dokumenter scannes:

  • Curriculum vitae
  • Fotokopi af DNI / NIE eller pas.
  • Fotokopi af grad, hvis skibsføreren kræver.

&nbsp

See 6 more programs offered by La Salle Centro Universitario »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
7 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date