Læs den officielle beskrivelse

Økonomi er den akademiske disciplin, der beskæftiger sig med den måde samfund producerer og forbruger varer og tjenesteydelser. Som en beskrivende disciplin, det er bekymret med præcise skildringer af de nationale økonomier, såvel som for regioner, virksomheder og enkeltpersoner. Som en analytisk disciplin sine værktøjer bruges til at bestille, ændre og beskrive den økonomiske aktivitet.

TRANSFER STØRRE KRAV i økonomi er tilgængelige i Counseling Center. I alle tilfælde skal eleverne rådføre sig med en rådgiver for særlige krav transfer. Positioner for hvilke fire år kandidater i økonomi er kvalificeret findes i statens tjeneste, bankvæsen og industri.

Økonomi for Transfer

AA-T Degree Den Associate i Arts i økonomi for Transfer grad (AA-T) program giver de studerende med et stærkt fundament i økonomi. Ved afslutningen af ​​programmet, vil de studerende bruge kritisk tænkning til at demonstrere en forståelse af større Economics begreber, herunder løsning af kvantitative problemer med emner som offeromkostninger, markeder og profitmaksimering; analysere de grundlæggende principper bag økonomisk tankegang; liste og skelne grundlæggende økonomiske vilkår; og analysere model udbud og efterspørgsel.

Den Associate i Arts i økonomi for Transfer grad (AA-T) forbereder eleverne til at overføre til CSU-systemet til at fuldføre en bachelorgrad i økonomi eller en større anses lignende af en CSU campus. Studerende tjener en associeret grad for overførsel og opfylder CSU minimum transfer adgangskrav er sikret adgang med junior stående til CSU-systemet, men ikke til en bestemt campus eller større. Ved overførsel, vil de studerende blive bedt om at udfylde ikke mere end 60 yderligere foreskrevne enheder for at tjene en bachelorgrad.

For at tjene Associate i Arts i økonomi for Transfer grad, skal studerende gennemføre 60 CSU-omsættelige semester enheder med et minimum kvotient på 2,0, herunder både af følgende:

  • gennemførelse af alle kurser, der kræves for den største med kvaliteter af "C" eller bedre; og
  • færdiggørelse af California State University General Uddannelse Bredde (CSU GE) mønster eller Intersegmental General Uddannelse Transfer Curriculum (IGETC) mønster.

Det anbefales stærkt, at før overførsel, studerende komplette kurser, der opfylder CSU USA historie, forfatning og amerikanske idealer graduering krav. I alle tilfælde skal eleverne rådføre sig med en rådgiver for mere information om universitetet optagelse og krav transfer.

Program Student Learning Outcomes (PSLOs)

  • Økonomisk måde at tænke på: analysere de grundlæggende principper af den økonomiske tankegang.
  • Økonomiske vilkår: liste og skelne grundlæggende økonomiske vilkår.
  • Udbud og Efterspørgsel: Analyser model udbud og efterspørgsel.
  • Kritisk tænkning: anvende kritisk tænkning færdigheder til at vurdere troværdigheden af ​​økonomiske teorier, begreber og forskning.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Sierra College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
1,150 USD
Undervisning; Bøger og forsyninger: $ 2224; On-campus room & board: $ 6,920
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date