Har du en bachelorgrad og vil gerne fortsætte med at studere en Economics emne i Tjekkiet? Tilmeld dig et af vores kurser i Prag-Hostivar eller Poděbrady!

Studerende vil studere det tjekkiske sprog intensivt, før at bringe i speciale viden om økonomi. Der lægges stor vægt på fagterminologi og evnen til at udtrykke sig selvstændigt. I sommeren semester studerende er i stand til at deltage i foredrag på udvalgte universiteter.

Prag-Hostivar Centre

Størstedelen af ​​vinteren semester er fokuseret på at lære tjekkisk. Studerende vil få elementære kommunikationsfærdigheder på tjekkisk, og de vil lære tjekkisk grammatik i en grad, der kan hjælpe dem med at håndtere de daglige situationer. Der lægges stor vægt på skriftlige produktioner og evnen til at udtrykke tanker i tjekkisk.

I den fjerde måned af kurset begynder eleverne at lære terminologien, for eksempel ved nærlæsning af tekniske tekster, som er afgørende for at studere universitet / college-programmer inden for økonomi. Sommeren semester omfatter indgangen eksamen forberedende seminar. Som en del af seminaret, studerende deltage universitet / kollegium foredrag for programmerne, de gælder for. Bortset fra mastering tjekkisk, vil de studerende også tage engelskundervisning.

Podebrady Centre

Vinteren semester afsluttes med en end-of-semester eksamen, sommeren semester afsluttes med den afsluttende eksamen. Ved afslutningen af ​​kurset, de studerende har mulighed for at sidde en certificeret eksamen i tjekkisk der er i overensstemmelse med den fælles europæiske referenceramme for sprog.

I vinteren semester, de studerende tage klasser sammen med bachelorer. Semestret er overvejende dedikeret til undervisning tjekkiske og fagterminologi. I løbet af kurset studerende får grundlæggende kommunikative færdighed og erhverve et kendskab til det tjekkiske grammatik systemet til et sådant niveau, at de kan håndtere hverdagssituationer. Stor opmærksomhed er også udbetalt til skrivefærdigheder og evnen til at udtrykke sig selvstændigt. Lige fra den anden måned af vinteren semester studerende får de nødvendige kvalifikationer til deres studier inden for økonomi og teknik terminologi (f.eks ved at læse og analysere tekniske tekster).

I sommeren semester, eleverne allerede har særlige Masters' klasser. Betingelsen for optagelse på kurset er engelsk på B2-niveau, som de studerende demonstrere ved at bestå en engelsk eksamen i begyndelsen af ​​sommeren semester. Studerende skal også bestå en tjekkisk midtvejsevaluering / semester eksamen. I løbet af sommeren semester engelskundervisning også en del af kurset. Yderligere undervisning derefter skrider i henhold til anvisningerne i den pågældende institut (VSE) med mulighed for at deltage i seminarer og foredrag.

Vi vil gerne understrege, at vi tilbyder ingen forberedelse overhovedet for inden for kunst eller til uddannelser på forskellige fakulteter arkitektur eller Kunst og Håndværk Skoler !!!

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 12 flere kurser fra Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 1 år
Fuldtid
Price
5,140 EUR
Podebrady Centre - 5140, Prag - 5770
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date